torsdag 20. oktober 2016

Test elektrisk sykkel

Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Norges Sportsbutikk På Nett! For at en elektrisk sykkel skal kunne kalles en tråsykkel,. NAF og Testfakta har testet åtte populære el- sykler.


Bare noen av dem har gode nok bremser og ikke alle tåler regn. Utmerket hvis du er fornøyd med en kombinasjon av elektrisk drahjelp og mer aktiv.

Vi prøvde et elektrisk rullebrett. Hvor lett er sykkelen å kontrollere i trafikken? Hvordan er det å stoppe og starte i lyskryss? Det gjelder å finne den sykkelen som passer best til ditt bruk. Foto: TORE NESETVis mer.


Billig-dekk best i test av piggdekk til sykkel. Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice. Også elsyklene selger i hopetall. Dette markedet har eksplodert de siste årene.

Det har kommet en rekke nye. Dette er altså ikke sykkelen for de mest bedagelig anlagte som vil unngå. De har et stort utvalg av elektriske sykler som spenner over en bred målgruppe,. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kanskje el- sykkelen vil få enda flere til.


En elsykkel er en sykkel der en elektrisk motor gjør syklingen enda lettere. På korte distanser kan elsykkelen være et mye bedre alternativ. En flott elektrisk sykkel fra Northern Lights.


Shimano gir og skivebremser, LED lys foran og bak,. Har bygd egen el- sykkel som brukes til pendling. Terrengsykkelen Haibike Sduro Trekking RC er best i test ,. Batteriet på den elektriske sykkelen kan si oss noe om hvor lang rekkevidden blir.


White SCE Comp er en soleklar vinner viser test av el- sykler NAF har gjennomført. Sammenlign pris på el- sykkel. Vi hjelper deg å velge elektrisk sykkel - blant 4varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Les også: Denne lille kofferten gjør sykkelen din elektrisk.


Elektrisk sykkel fra Cube, E-GREEN og Hard Rocx! Både Klikks og Aftenpostens test gir den nest høyeste karakter: 5.

Treks elsykler er raske og velfungerende, med forutsigbar. Vi har testet ti elsykler under 20. Med sykler i denne klassen er det dog viktig å tenke på underlaget og.


Hvis du ønsker å finne den perfekte el- sykkel , test forskjellige varianter hos oss. De elektriske syklene har blitt folkefavoritter på rekordtid og blir stadig bedre. EL- sykkelen er svært brukervennlig og sørger for at du får en. El- sykkelen har senket nordmenns terskel for å komme seg ut og å sykle til og.


Exercise is an important part of our daily life, but sometimes the ride to work or to the shops is just that little bit too long or too hilly. Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg