tirsdag 11. april 2017

Hadeland glassverk fat

Her finner du alle våre butikker. Vi har et stort utvalg produkter. Norges Billigste Priser? Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Glassverket ble anlagt på grunn under.


HADELAND GLASSVERK VIRVEL.

Det fantes ikke tilstrekkelig. Grunnen til det var hans ide. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Blant annet blir det lysestaker, blomstervaser, fat og boller.


Petter Opsahl i Nærsnes. Hadeland glassverk furu. Sjekk priser på glass fat glassverk. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp glass fat glassverk billig i nettbutikkene. Glassblåsershow med design av eget fat. Tykke glass som boller, skåler, fat og glass med hank, bør vaskes for hånd. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Inspirasjonen kom fra Sverige som var blitt verdenskjent for glasset sitt rett etter den. Grå serie av vinglass, boller, fat , karafler m. Det ligger mye arbeid bak et fat som Lobelia. I dag er det Maud Gjeruldsen Bugge som innehar sjefsstolen ved tegnebordet. To sjøgrønne glass fra Lys og Lykke. Etterhvert har det også blitt vakre glasskunstverk som fat , boller,.


Dette er landets eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Produksjonen ble lagt om til småglass, som omfattet alt fra vinglass til boller, fat og vaser. Barnas helg på hadeland glassverk arrangeres to helger i april. Idebank for småbarnsforeldre skal være en del av dagen og vi gleder oss. Venus finnes i fat , krus, blomstervaser og mye annet.


Bollesettet er nå solgt! Vi brygger øl på tradisjonelt vis med både tradisjonelle og utradisjonelle oppskrifter.

Alle brygg er modnet naturlig på fat eller flaske, og det verken filtreres. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


See more ideas about Norway, Glass Art and Jar art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg