mandag 10. april 2017

Kia soul elektrisk

Kjører du rundt med et fossil, eller ønsker du en mer miljøvennlig hverdag? Kia beviser med Soul Electric at det ikke trenger å koste mye for god. Spørsmålet blir om Kias kommende Stonic-modell, som nettopp er en SUV, får et elektrisk drivlinjealternativ. Den elektriske motoren og batteriet er montert lavt for å øke stabiliteten og sikkerheten.


Vi tok en uke bak rattet på den elektriske.

ARJEPLOG (DinSide Motor): Når Kia skal lansere sin helt nye elbil overlater de ingenting til tilfeldighetene. Soul EV er Kias første elektriske bil for eksportmarkedet, og Soul EV er ikke bare en konkurrent til. Bilens historikk er kjent 3) Tilstandsrapport uten tekniske anmerkninger 4) Hvis. Kia Soul EV utfordrer helt klart både.


Det var under elektronikkmessen i Las Vegas i dag tidlig at Kia tok teppet av sin nye elbil. Kias elektriske variant av Soul gnistrer i gatene og strutter av energi. Bagasjero4liter (VDA), som er større enn mange andre Plug-in og elektriske biler har.


Kia Niro kommer som ladehybrid i år,.

Kias crossover-modell blir elektrisk til neste år. Kia selger allerede elbilen Soul. Sammenlign elbiler og se hvilke som er best i test.


Det er imidlertid mulig de som ventet på den elektriske Niro-varianten vil bli positivt overrasket, dog. Kia annonserte nemlig at den vil få et batteri. Norske kjøreforhold og avgifter gjør at noen bilvalg er smartere enn andre. Nye Niro Plug-in Hybri Optima sw Plug-in Hybrid og Soul Electric har ekstra lave. Kia kan ikke beskyldes for å være tidlig ute med elbil, men de kom godt da de.


Til høsten lanserer Kia en elektrisk utgave av Niro. Det er en kompakt SUV, med lang rekkevidde til en pris som vil gjøre den spennende for svært mange i Norge. Kia viser for første gang det som blir produksjonsversjonen. Niro Electric skal ellers ha Kias nyeste generasjon elektriske.


Kia har et komplett modellutvalg med Hybrider,. Elektrisk rekkevidde er på hele km, mer enn nok til å kjøre de daglige småturene kun på strøm! En 1 elektrisk bil med imponerende rekkevidde og samme unike design som du finner.


Den er lettkjørt, støysvak og ganske praktisk. Og du får den nå også som ren elektrisk.

Beste priser på høykvalitets deler, rabatter. Forbrukertester av elbiler. Den finnes også med bensin og diesel, men kommer ikke til å si noe om dem i denne. ELEKTRISK MOTOR Den lette og.


Her får du mye bil for pengene! Vi har rimelig leasing og bilforsikring, se vår. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde Kia sine produkter og servicetjenester. Kjør elektrisk uten ladekabel.


Ved noen enkle grep mottar du tilbud fra flere forsikringsselskaper, du sparer tusenvis, helt gratis! Prisen på Kia e-Niro First Edition er 377. For første gang lancerer Kia en elbil til hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg