tirsdag 26. september 2017

Elektrisk golftralle med fjernkontroll

Vi hjelper deg å finne det riktige golfutstyret for deg. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Få den koselige stemningen fra levende lys, uten brannfaren. MGI Ryder Tri elektrisk golftralle med lithium batteri - svart. Liste på alt elektrisk golftralle Fra Gadyet.


Elektrisk tralle med fjernkontroll og lithium batteri.

Elektisk golftralle med fjernkontroll. Noen som har noen erfaring med elektriske golftraller og. Enkel sammenleggbar motorgolftralle med fjernkontroll.


MGI Coaster Quad elektrisk golftralle med lithium batteri - sort. MGI Navigator Quad med fjernkontroll. Vi har gått fra den vanlige tohjulstralla som vi slepte etter oss med dertil.


Den dyreste med fjernkontroll og. Pent brukt elektrisk golftralle med paraplyholder.

Batterikapasitet ca hull ved fullt oppladet batteri (Som ny) Fortsatt års garanti p. Om våre elektriske golftraller. Med en elektrisk golftralle er det lettere og raskere å spille golf. Det blir triveligere å besøke en hvilken som helst golfbane.


Ekstra solid elektrisk golftralle i aluminium med Lithium batteri HVORFOR VELGE DENNE TRALLEN? Nå kan du gjøre din tralle elektrisk ! Med eWheels kan du enkelt bytte ut bakhjulene på trallen din, slik at det blir en elektrisk tralle med fjernkontroll ! Kan styres med fjernkontroll Ny eller brukt Brukt. Selger elektrisk golftralle med lader og nytt batteri. Paraplyholder, scorekortholder og flaskeholder er med.


Med en golftralle er det lettere og raskere å spille golf. Verdens mest kompakte elektriske golftralle. Gummi til forhjul til alle modeller Birdieunntatt modeller med fjernkontroll.


Norges største totalleverandør av golfutstyr. Det smarte med en fjernkontroll til elbiler for barn, er at du som voksen har alltid full kontroll over elbilen, noe som gir deg bedre sikkerhet. Enten du har en liten gutt eller jente vil elektriske kjøretøy til barn med fjernbetjening falle i smak.


Kjøp elbil med fjernkontroll til barn på ruller.

Flott elektrisk ovn til å henge på veggen. Ovnen gir et realistisk og behagelig glød i rommet. Kommer med RC og ingen skorsteinspipe er. Demonterbar motorgolftralle med Lithium-ion batteri som holder hull.


Leveres i praktisk trillekuffert, settes sammen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Første lading er timer! Mål på lys: H:55xØ:38mm Deretter tar det timer. Stor og godt utstyrt elektrisk bil til barn.


Her med skinnseter, gummihjul og fjernkontroll. Bilen har også justerbar hastighet og revers!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg