torsdag 28. september 2017

Sjokoladesmelter

Sjokoladesmelter en styres av en termostat, og har en temperatur på opp til 60°C. En beholder i rustfritt stål med lokk, medfølger. Bruk denne sjokoladesmelteren fra Croquade til å lage de lekreste desserter hjemme.


Søk etter sjokoladesmelter på Kelkoo. Alle rettigheter reservert.

Bestill SJOKOLADESMELTER allerede i dag til en utrolig god pris 15-. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. For å få til dette trenger man en termometer og en sjokoladesmelter.


Hakk sjokoladen opp i jevnstore biter. Ha halvparten av sjokoladen i en bolle sammen med smøret, og smelt det i et vannbad eller bruk sjokoladesmelter. Vi har et bredt sortiment av produkter for hjemmet.


Hos oss finner du alt fra strykejern, kjøkkenmaskiner og gryter til hårprodukter. Norges Billigste Priser?

I mellomtiden har jeg jukset og brukt min sjokoladesmelter til å lage disse blondene og snurrene. Om ikke annet får man øvet på teknikken,. Enkel å smelte sjokolade i mikrobølgeovn. Fyll sjokolade i koppen,.


Sjekk priser på sjokoladesmelter. Kjøp sjokoladesmelter billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Skal du bruke ekte sjokolade, såkalt kuvertyre, må den tempereres før bruk. Lettere sagt enn gjort når det er over ti år siden sist.


Her ser du et utvalg av varer til ordinær pris som du nå. Perfekt når du skal lage konfekt, cake pops eller andre ting hvor smeltet. Skal du smelte både mørk og lys sjokolade blir det enklere med en ekstra beholder! Saken er at sjokolade smelter allerede ved ca grader.


Altså lavere enn vår kroppstemperatur som betyr at den, bokstavelig talt, smelter i munnen. Skololadesmelteren er pent holt og ren. Det er vannbad under for å unngå at sjokoladen skal brenne seg.


Hart vært brukt av meg i et drøyt år, men selges nå.

Ekte sjokolade inneholder ikke annet fett enn kakaobønnens eget naturlige kakaosmør og er ikke tilsatt vegetabilsk eller annet fremmed fett. Her finner du maskiner som Cakepop-maker, varmeplater, sjokoladefonterer, sjokoladesmelter , bakemaskin, miniovn, cocktailfontene og flaskevarmer. KitchenTime selger det du trenger til hjemmet! Stort utvalg fra kjente merkevarer og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Lave priser og rask levering.


Jeg vil skrive noen innlegg om hvordan jeg går fram for å lage konfekt. Mye tid er gått med for å plukke opp tips, idéer og inspirasjon etter at min interesse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg