fredag 15. september 2017

Skostativ vegg

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Norges Billigste Priser? Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå hverandre er inkludert.

Skistativet er plassbesparende og sikrer at ski og staver ikke velter og monteres enkelt på vegg i løpet av minutter. NOK 34-j-me - Skopussekit til Skinnsko. NOK 39-j-me - Skorense-kit til Joggesko. For mange sko på liten plass? Løsningen er dette skostativet som får plass til opptil (!) par sko på en relativt liten flate.


Holderne kan justeres i høyden. Trekk for gardinene og få i deg litt søvn.

Med lag på lag av forskjellige typer gardiner kan du enkelt skifte fra dagslys til mørket. Praktiske og stilige skohyller i forskjellige størrelser og design. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg -til- vegg og flere typer til å felle opp. Tidløst design som passer i. Kan monteres ut fra veggen og langsetter veggen. Tynne gummimatter til hyllene kan kjøpes separat.


JYSK har alltid et stort utvalg av skoskap og skohyller til lave priser. Selve oppbevaringsløsningen må være noe som støtter dem opp, eller så kan du også feste. Astro skostativ hvit Astro skostativ hvit. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet. Her ser du løsningen på en praktisk skohylle som krever lite areal, i tillegg til å være elegant.


Svenskprodusert skohylle av svensk furu, med tre nivåer. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Gulv, vegg og tak Trykk her for å lukke menyen close.


Slik pynter du en kjedelig, hvit vegg.

Få tips til kreativ og budsjettvennlig veggpynt. Elfa oppbevaringsløsninger har fordel at det er enkelt og endre og bygge på etter som behov endres. Utvid f eks kurvstativ i bredden med garderobeheng. Festes med totalt skruer som ikke følger med. Skohyller til å henge på vegg.


Tekniske spesifikasjoner: Farge: Krom Bredde: 5mm Høyde: 4mm Dybde: 3mm. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. MAXBO har garderobeinnredning som dekker de fleste behov. Kjøp gode garderobeløsninger på nett eller i butikk.


Skostativ Elfa Frittstående.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg