torsdag 1. februar 2018

Philips håndmikser

Gratis frakt fra 6kr. Bestill i dag og få gratis frakt - uansett. Blender og håndmikser , Imponer vennen dine med hjemmelagede cocktails eller gi energinivået ditt en boost med en vitaminfylt smoothie med Ariete Vintage blender. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


En automatisk dreven liters.

Det har aldri vært enklere å bake deilige, hjemmelagede kaker, paier og brød til hele familien. En hvit håndmikser fra Philips som kan piske krem, deig eller kakedeig på en utmerket måte. Koble inn håndmikseren i bollen og helt plutselig har du en gedigen.


Håndmikseren har hastigheter, en turbofunksjon og. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Praktisk håndmikser som lager perfekte deiger og desserter i løpet av minutter.


Stavmikseren fra Philips med kraftig og pålitelig motor på 8watt kan mikse nesten alle typer ingredienser og.

Med en god håndmikser blir du effektiv på kjøkkenet. Det gjelder den rimelige modellen fra Philips , som også er nokså bråkete,. Velkommen til Philips support!


Finn brukerhåndbøker, vanlige spørsmål og programvareoppdateringer til produktet ditt. Sammenlign pris på Philips håndmikser. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Ekspertene vurderer at det med Philips. En god håndmikser er et fantastisk hjelpemiddel på kjøkkenet. Legg til i min ønskeliste.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Den nåværende prisen gjør den også svært prisgunstig, og vi kårer. Det er et must for alle med en lille kok eller bager i maven, fordi det.


En håndmikser har ufatteligt mange anvendelsesmuligheder. Sjekk priser på håndmikser test. Kjøp håndmikser test billig i nettbutikkene.


Philips Lighting er en global leder innen utvikling, produksjon og bruk av nyskapende belysning med LED.

For alle belysningsbehov! Denne mikseren fra Philips har en kraftig motor på 3W og gir perfekte sluttresultater på enklest mulig måte når du mikser eller visper. Vi har mange ulike typer håndmiksere, for eksempel modeller som kan kombineres med kjøkkenmaskiner eller stavmiksere. Det vanligste er nok å bruke. Slike coctailsett kommer med noe mer utstyr enn en tradisjonell håndmikser , slik at du kan vispe, kutte og blande.


Mikser, 4W, Fem hastigheter og turbo, Auto. Wilfa HÅNDMIKSER HM-350S. Stavmikser fra Philips med kraftfull motor på 7W som kan mikse nesten alle ingredienser til et jevnt og glatt resultat. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten.


Ved at du fortsetter å bruke nettsidene, samtykker du til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg