fredag 2. februar 2018

Smoothie maskin med flaske

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. För dig som vill ha en rejäl maskin – och inte bryr dig om höga ljud… Näst bäst i test. De er perfekte når du skal lage smoothie ,. Smoothie - og suppetesten gir jevnt og glatt resultat. Omniblend TM-8blir testens vinner fordi den mikser suppe og smoothie på kortest tid og med et perfekt resultat.


Liten maskin med gode funksjoner,.

Lag en smoothie eller proteindrikk rett i begeret! Med en god blender kan du lage smoothie på noen få minutter. Logik blender L300GR13E - Fargerik blender med 2x 3ml sportsflaske. Perfekt oppbevaring av din smoothie. Utmerket maskin som forenkler pasta-lagingen utrolig mye.


Ta din favoritt smoothie med deg! Mikser smoothie og knuser is på få sekunder. Blender og håndmikser, Imponer vennen dine med hjemmelagede cocktails eller gi energinivået ditt en boost med en vitaminfylt smoothie med Ariete Vintage blender.


Vi har lavet en smoothie blender test, så du,.

Samtidig kan du tage drikken med på din vej i samme flaske , som du fremstillede den i. En kjempegod smoothie med jordbær som også kan lages med andre bær,. Gløgg kokt på epler er kanskje litt mer tidkrevende enn å koke gløgg fra flaske ,. Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt-oppskrift her. Ta enkelt løs flasken etter miksing, sett på lokket og legg den.


Flaske , lokk med drikketut og kniv kan vaskes i oppvaskmaskin. Bland din favoritt- smoothie på sekunder og nyt den mens du er på farten! Vi mikset åtte firkantede isbiter i hver maskin. Resultatet ble vurdert ut fra jevnhet, hurtighet og presisjon.


En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna! Sjekk ut vår smoothie maskin best i test. Nyt ferske smoothie og juice når du er på farta,.


Cuisinart blender og foodprosessor i samme maskin. Hver av flaskene rommer 600ml. Du holder inne knappen mens du lager smoothie , og unngår slik at motor overbelastes.


Foreløpig klarer vi oss fint med den kule smoothiemaskinen som lager smoothien rett på flaske. W motoreffekt,beger medfølger,Enkel å rengjøre,Kapasitet 6ml pr flaske ,.

Produktet er dia15cm høyde 37cm med flaske montert. Det var overraskende stort sprik mellom de dårligste og de beste blenderne. Alle klarte å lage smoothie , men det var kun de sterkeste som bestod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg