torsdag 2. april 2015

Bakematte i silikon

Små og store bakematter i silikon , glassfiber og papir. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Praktisk bakematte i silikon , 50xcm. Med mål og størrelsesguider. Enkel rengjøring, tåler oppvaskmaskin.


Kaker og annet bakverk løsner lett fra bakematten siden den er laget av silikon.

Tåler oppvaskmaskin og opp til 2grader. Blå bakematte i silikon. Smørefri og tåler oppvaskmaskin. Gjør bakingen lettere med en bakematte i silikon eller en plastduk.


En god bakematte i silikon beskytter bordplaten og gir et klebefritt underlag når du skal kjevle ut en deig eller marsipan. En bakematte gjør bakingen langt enklere. Rull ut bakematten der du måtte ønske og påfør deigen. Lékué bakematte er antiklebende så det er ikke nødvendig å.

Allsidig bakematte i silikon fra Fat Daddio´s. Som oftest er de gjenbruksbare bakemattene laget av silikon eller glassfiber. Med en bakematte av silikon , setter bakverket seg aldri fast på stekebrettet! Passer perfekt til utkjevling av alt fra marsipan til brød deig.


Ny silikon bakematte i forseglet pose. Lékué, macaron bakematte 30x40cm Art. Lekues bakematter er i beste kvalitet i 1prosent platinum silikon ,. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Bakemattene er produsert i premium silikon med anti slipp.


Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Perfekt for rulling av fondant. Det ble mye lettere å smøre ut, knekkebrøene ble sprøere og så kan man. Superpraktisk og hendig, og gjør bakingen enklere. Den limer seg fast i benken så den ligger stødig.


Sjekk priser på test silikon bakematte. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test silikon bakematte billig i nettbutikkene.


Silikon er en fellesbetegnelse på en rekke temperaturtolerante og meget vannavstøtende syntetiske forbindelser (polymerer).

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Les også våre tester av makronsett og bakematte til whoopie pies i silikon. Vi har laget søte vafler, sunne vafler, salte vafler,.


Horwood bakematte i silikon , x3cm. Den fungerer som en vanlig metallrist og er laget av silikon. Risten tar liten plass når den icon. Pris: 1kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg