torsdag 16. april 2015

Iskremmaskin med kompressor

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk alltid med NetOnNet først.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Kjøp online i dag og spar penger. En iskremmaskin leveres enten med eller uten kompressor. Med eller uten kompressor. Denne vil ha en del å si i forhold til hva maskinen kan brukes til,.


Trenger man en iskremmaskin da? Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Iskremmaskin med både nedfrysbar bolle og iskremmaskin med kompressor. Rask levering og super service!

Lag lekker og forfriskende sorbé på et blunk. Helautomatisk proffmaskin med kompressor. Den lager to liter is på minutter. Maskinen har timer, LCD display som viser temperatur og tid. En prisvennlig iskremmaskin i rustfritt med kapasitet for liter hjemmelaget iskrem.


Hell i ingrediensene, start maskinen og etter en time har du liter k. Hjemmelaget is er enkelt å lage! Her er oppskrift og instruksjon om hvordan du lager hjemmelaget is med og uten iskremmaskin. Wilfas iskremmaskin Vanilje ga oss en a-ha.


Det norske nettmagasinet Klikk. I testen var det både modeller med og uten kompressor representert. Find den bedste ismaskine i test Ud fra eksperttests har vi fundet de bedste ismaskiner net op nu - med eller uden kompressor.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Lager liter deilig iskrem i den faste bollen eller i den avtakbare bollen. Enkel å bruke, bara slå på sw.


Ismaskinen fra DeLonghi har innstillinger. En innstilling for omrøring uten kompressor , en nedkjørlingsfunksjon, og en innstilling for omrøring med kompressor. Sandstrøm iskremmaskin S15ICE14E - Lag opptil liter hjemmelaget iskrem på kun time med denne maskinen fra Sandstrøm.

Wilfa ICM-Ciskremmaskin til kun NOK 2. Her finner du våre iskremmaskiner. Vi har flere ulike varianter, både med og uten kompressor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg