torsdag 23. april 2015

Jernia norgesglass

Interiør, møbler og pynt på nett. Gratis frakt over kr 200! Sammenlign pris med oss!


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. La deg inspirere av våre hjemmelagde adventslys og fine gavetips!

Norgesglass kan brukes til det meste. Vi er en faghandel med over 1års erfaring midt i Bogstadveien. Har avdelinger for kjøkkenutstyr, husholdning, baderomsutstyr, jernvarer og verktøy samt peisutstyr. Glasset egner seg godt til sylting, hermetisering og oppbevaring av mat, så vel som til servering og dekorering. Gummirung, kan kjøpes på Jernia 4. Metallplate og metall tang.


Hvorfor må man ha nye strikker? Gjelder det norgesglass og lignende?

Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Har en bananeske full av gamle orginale norgesglass. Trenger ikke alle de, og venninna mi mente jeg kunne selge de største for 3-4kr.


Den gang lå butikken på hjørnet av Holtegaten i Bogstadveien 8. Er de virkelig verst så mye? Det du trenger for å lage en slik såpedispenser er: 1. Isboks, lok eller lignende hvit plast 3. Kjøpte den på et loppemarke strikken var blitt helt porrøs så den. Hos Jernia Stensbak på Youngstorget, Oslo fant jeg syltestrikker.


Andre Jerniabutikker har sikkert også. Disse får du tak i på loppemarked. Strikkene kan kjøpes på bl. Ellers så vil jeg anbefale norgesglass som de aller tetteste glassene. Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass.


Kvalitetsvarer til lav pris.

Her ser du et utvalg av varer til ordinær pris som du nå. Mandag skrev Aftenbladet om en skrikende mangel på syltevoks og sylteringer til norgesglass. For de fleste er ikke mangelen blant de store problemene, men for dem. Leter du etter gummiring norgesglass ? Søk etter norgesglass på Kelkoo. Og sikkert mange andre steder.


Kjøp nye gummiringer på Jernia for eksempel. Server gjerne pærer med is. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for.


Nisseserviset hører julen til og for mange blir det ikke ordentlig jul før de tradisjonsrike nissene står på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg