mandag 13. april 2015

Vitrine hjørneskap

Gi rommet ekstra personlighet med et av våre vitrineskap. Skjenk og vitrine - GOLD ? Hengevitrine SEJS dører eik. Vi har et stort utvalg av vitrineskap i forksjellige designs, farger, ferdig montert eller flatpakket. Mangler du et utsøkt hjørneskap ?

Se vårt sortiment av hjørneskap og bestill f. Et hjørneskap til stuen eller kjøkkenet hos Møbel24. Inzel vitrine 2-dørs blond. Heldigvis trenger en vitrine ikke å ta opp gulvplass.


Også hjem med sparsom gulvplass kan få plass til et vitrineskap. VIS FREM DET DU GJEMMER BORT! Oppbevaring får man aldri nok av.

Vi tilbyr skap og vitrineskap i ulike varianter til alle rom og ulike prisklasser. Med vitrineskap i et utvalg av farger og stiler kan du oppbevare sakene dine trygt og ute av veien, og samtidig ha dem på utstilling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Norges Billigste Priser?


New Mexico hjørneskap med glassdør og skuffer i grå. Norm vitrine med glassdør, tredører og skuff i massiv og finert amerikansk vill eik. Herregård hjørneskap i sortmalt Provence antikk topplate, panelrygg og toppgesims. Leveres med glasshyller og lys.


Mål: B: 89cm, H: 195cm, D: 64cm, V: 63cm. Gammelt hjørneskap selges brukt. Kjøp hjørneskap i dansk kvalitet til bra priser i nettbutikken vår – Se det store utvalget vårt med mange lave priser på Nettoline. Finn beste pris på Rubrikk.


Eik vitrine og hjørneskap fra FINN. Alt av møbler til stuen hos Mestermøbler. Saga hjørneskap - antikk hvit.

Overflatebehandlet for hånd i antikk utførelse. Flatpakket, enkel å montere. Hjørnekap i heltre furu. Ett hjørneskap fra Englesson i whitewash i klassisk stil med fem hyller.


Stockholm er en komplett møbelserie med opprinnelse fra tradisjonell svensk håndverk. Leter du etter vitrineskap? Vi har mange ulike møbler av god kvalitet til en lav pris. Velkommen til nettbutikken Trademax!


Arens har også et halvhøyt hjørneskap med slike uttrekkshyller. Vitrine er et skap med dører som er utformet med glassfelter slik at man kan se innholdet i skapet. Vitrineskap er ofte brukt til å stille ut verdifulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg