torsdag 15. desember 2016

Bardisk selges

Den er brukt en del og har litt slitasje selges derfor billig. Selges med to barstoler hvi. Baren har mange fine detaljer og er godt. Barløsninger lages på mål, i valgfrie materialer og finish.


Bardisk med lysfront L:200cm B:70cm. Be oss gjerne om tilbud på ditt prosjekt!

Priser avhenger av størrelse på prosjektet. Köket är ett arbetskök och öppet med en bardisk mot matplatsen som ger en härlig rymd och atmosfär. Vi ommøblerer litt og bardisken har ikke lenger noen plass hos oss - dessverre. KitchenTime har et bredt utbud av barutstyr av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Stort utbu bra priser og fri frakt. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! I Tid for hjems konkurranse Se hva jeg har laget finnes det flere originale løsninger på barer. Mange har designet sin egen hjemmebar – enten i.

Pent brukt bardisk med krakker. Noen år gammelt men helt og pent. Stor bardisk på hjul med heltre benkeplate, tappetårn og kjøleskuffer, brukt. Diverse øltyper selges også i den rustikke baren ved elven. En lang, smal bardisk i tre er bygget et par meter ut fra steinveggen, og det er småborder.


Dette er shakeren som selges for 80usd på. Håndkleholder med skrufeste for bardisk. Juiceflaske - ekstra korker. Morsomme drinkspill, flaskeåpnere, snapseglass, isformer og masser av annet bartilbehør og drinktilbehør. Kjøp barutstyret ditt hos CoolStuff!


Velkjente Army Shop i Oslo for salg. Eiksenteret Tana for salg. Det er med tungt hjerte jeg nå har gått med på å gjøre om hjemmet vårt til et hjem uten egen bar. Platen er 180x70cm Høyden er 105cm Fothviler: Hvitlakkert stål.


Ligger på moloen på Uthaug. Eget sløyerom med innlakt ferskvann. En knallfin shaker fra en svunnen tid. Passer perfekt ved kjøkkendisken, ved et høyt spisebord eller en bardisk.

Kontakt oss for et godt tilbud på ditt neste prosjekt i Corian eller stål til. Arrangementutstyr til leie. EventTjenester har vestlandets mest komplette utleieavdeling av arrangementutstyr. Vi er førstehåndsleverandør av alle produktene som.


Barudstyr køber du naturligvis hos BARWORLD. Danmarks originale barbutik med bartilbehør i topkvalitet til både hjemmebar og erhverv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg