onsdag 28. desember 2016

Håndkleholder vegg

Sammenlign pris med oss! Mål: B125mm x D500mm x 35mm. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! POOL krok i polert krom, for vegg D:cm.


Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående håndklestativ.

Heldigvis får du mange produkter i dag som kan monteres uten at du trenger å borre hull i veggen. La håndklærne dine henge med stil. Ser du etter håndkleholder til badet?


Her finner du et stort utvalg fra flere ulike nettbutikker! Se vårt sortiment av håndklestenger, knagger og håndkleholdere! På mitt nye bad har jeg tenkt å ha en stige som håndkleholder , som jeg tenker å henge på veggen i overkant slik at den da lener mot veggen. Hos Maxbo får du håndklestativ i krom for vegg.


Vi har et bredt utvalg av utstyr og tilbehør. Kjøp på nett eller i butikk.

Vi er spesialister på ett område: Badet. Hvor vi streber etter å utvikle de beste produktene i baderomsmøbler, badekar, dusj og toalett, bit for bit, uten å. Fest til veggen , som på bildet, og hold det som skal limes fast ved hjelp av sterk tape, slik at limet får herdet, uten at det sklir ned. Hvordan får du TV-en til å henge fast på veggen og skapet til å stå rett? Få håndverkernes beste tips om oppheng her.


Perfekt for å holde dine håndklær. Uten overløp, ramme pulverlakkert i hvit, med armaturhull, topplate i hvit eller. Lager ikke hull i vegg Kan festes på ru fliser. Vedlikehold: Vaskes med såpevann.


Reklamasjonsrett: I henhold til Norsk Forbrukerkjøpslov. Vippsåpedispenser til vegg i rustfritt stål og silikongummi fra Vipp. Rettangolare Crs med håndkleholder er helt ideelt for den smale badet, den.


Ny vegg lampe: Leveres også for stearinlys. Se også vår nye lysekrone. Håndkleholder med armer: kr. Tannbørsteholder Formani PB1vegg rustfritt stål.


Leka håndkleholder limes rett på vegg , med vedlagte limtube. En smart løsning hvor man slipper å borre og skru i veggen.

Prisen er inkludert gratis frakt! Stor vakker fransk reproduksjon av en gammel håndkleholder i nydelig antikk grå farge, perfekt til vintage badet og deg som liker. Porselensservant med kranhull i høy kvalitet fra Scarabeo i Italia, for toppmontering veggen , med innstøpt håndkleholder.


Kran og håndkleholder på høyre side. Liten servant uten overløp. For montering på vegg eller plate. Inkludert håndkleholder. Anvendelig og smal servant for små baderom eller toalettrom.


Monteres på vegg eller plate. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg