fredag 23. desember 2016

Muuto karaffel

De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke. Det er en fin kombinasjon av glass og kork som fungerer like godt som en vin karaffel. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. For muuto starter god design med personen.


Unikt design innredning fra Skandinavia. Dots, Restore basket, Outline, Control lamp m.

Der kan derfor forekomme luftbobler. Proppen er lavet af CNC læder og er poleret for at give den en glat. Glassene er fine og simple og kommer i sett på 4. Den kendetegnes ved sit store korklåg. Utsikt fra Manshausen hotell i Nord-norge. Billig fragt og hurtig levering hos t. Corky Glas, skøn ny serie som indeholder glas og karaffel.


Designet af Andreas Engesvik.

Simpel men karakterful design. Passer perfekt med Corky drikkeglasl i samme serie. Danmarks førende designbutik. Vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet. Muuto - Best pris i Norge!


Servere gerne vinen i den smukke karaffel fra Eva Solo eller måske i Cobra karaflen fra Georg Jensen. Unngå å bli dehydrert med dette praktiske settet med karaffel og glass. Glasset kan brukes som lokk til karaffelen. Dette settet deler egenskapene til ripple. God service, billig fragt og hurtig levering.


MØBELGÅRDEN Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. De runde myke formene er både praktiske og dekorative.


Finn din favoritt i vårt store og. Kaffekopper til push muggen. PUSH - COFFEE MAKER NOK 879. Mugge, Multi Stem liter NOK 499.


Stilren, enkel og praktisk serveringskaraffel for både hverdag og fest.

En fin karaffel med en flott detalj. Denne karaffel er ikke kun pæn at se på, den er også praktisk. Corky karaflens udseende er imponerende, og dens store åbning gør den meget let at rengøre. Smuk glas karaffel med kork låg.


Denne Corky karaffel er i grå glas - i serien finder du også lave og. Ripple glass er nydelige munnblåste glass fra Ferm Living. De har vannrette riller som gir de ett sterkt og dekorativt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg