onsdag 14. desember 2016

Victorinox kokkekniv 22 cm

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trygt og sikkert hos Urverket. VICTORINOX KOKKEKNIV 22CM. Meget populær kniv i topp kvalitet. Allround kniv, men perfekt til grønnsaker og kjøtt.


Se utvalget på Tilbords.

Velegnet til hakking av grønnsaker og annet grovarbeid. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. En god kokkekniv gjør matlagingen mye enklere! Kategorier: Kjøkken, Kjøkkenredskaper.


Victorinox sine produkter har. Den perfekte og klassiske allroundkniven. Kokkekniv med skaft av rosentre. Godt og solid stål som enkelt kan slipes hjemme.

Gjennomstøpt stål (gir lengre levetid). Bladet er bredt og håndtaket er av rosentre. Kniveggen har livstidsgaranti mot. En taggete kokkekniv med ergonomisk skaft av rosentre.


Royalty Line RL-CBKnivsett Kniver. Finn et stort utvalg av kniver og tilbehør. Du skal lete lenge etter en. Ypperlig til all gjærbakst. En utmerket balansert kniv som passer perfekt i hånden!


Kjøkkensjefens førstevalg - Gode verktøy er halve jobben. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.


Kniven er med bølgeskær hvilket gør den velegnet til en bred vifte af opgaver i dit køkken. God basis kokkekniv for kutting, hakking og deling. Knivbladet er laget i gjennomstøpt rustfritt.


Den er skapt med et høyt blad som gir plass til å. Pris: 4kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Leter du etter victorinox ?

Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Hegdehaugens Jernvarehandel.


Testens vinner, Kai Shun, ligger i det øvre prissjiktet av testen, men er en go solid japansk kokkekniv , som passer til både høyre- og venstrehendte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg