torsdag 24. august 2017

Elektrisk insektfanger

Få den laveste pris her! Norges Billigste Priser? Genial for campingferie, kjøkkenet, soverommet eller på kontoret. Effektiv, stille og diskret flue og mygg felle for bruk innendørs. Ser du etter en effektiv og giftfri metode for å drepe insekter i hjemmet?


Da er en elektrisk insektfanger et meget godt alternativ.

Insektfangeren kvitter seg raskt. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Elektrisk insektsfanger til matproduserende industri og storkjøkken. Vårt utvalg av elektriske fluefangere. En elektrisk fluefanger brukes effektivt som et hjelpemiddel til å bekjempe flygende insekter.


Vi har mange typer elektriske. Hurtig, sikker og brukervennlig insektfanger som lokker til seg insekter med UV-lys, suger dem inn med en vifte og fanger dem i en avtakbar beholder. Stort udvalg af insektfangere til skarpe priser!

Hos Harald Nyborg finder du effektive insektfangere, som tiltrækker og dræber insekter. Anvendes i virksomheder, dog ikke i produktionslokaler med fødevarer. More than a billion flies can´t be wrong ! Euro-Kill er en elektrisk insektfanger , der er fremstillet i stål, men er malet hvi da den herved passer bedst ind i de fleste omgivelser.


En meget flott og diskrè insektfanger som dekker opp kvm. Sort limplate som hindrer at insekter synes ved fangst. Designet til å plasseres stående eller. Denne sylinderformede limfellen fanger alle typer flyvende insekter.


Aura dekorativ og diskret. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Har du problemer med insekter og skadedyr. Vi levere både til private og virksomheder.


Elektriske fluefangere som ovenfor vist er monteret med et stødspjæld. Det betyder ( i henhold til EU-direktivet ), at fluer og andre flyvende kan “eksplodere. Med en god elektrisk insektdræber kan du eksempelvis gøre sommeraftner på terrassen mere udholdelige, når I ikke hele tiden bliver bidt af myg og forstyrret af.


Luminos serien er velegnet til mange.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af insektfanger Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! FLY-COVER elektrisk insektfanger. Finn de beste prisene på nettet.


Denne insektfanger er meget kraftig og har trods sin lille størrelse, en stor. Enheten er utstyrt med to UV-lysrør som lokker til seg mygg, fluer og andre insekter. Den unikke indkapslingsteknologi virker ve at. Kakerlakkdetektor med lokketablett og limplate. De elektriske insektfangerene tiltrekker seg fluer og veps ved hjelp av UV-lys.


Med sit slanke og stilfulde design passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg