mandag 28. august 2017

Glassfat hadeland

Glassverket ble anlagt på grunn under. Selges samlet for kr 5eller kr 1per fat. Glassfat Severin Brørby fra Lys og Lykke. Grand Cru Holder til ovnfast glassfat , mellomstort.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m.

En del av disse er sjeldne og svært ettertraktet idag, spesielt de fra 50. Med ­denne katalogen ønsker vi å gi deg en samlet oversikt. Barnas helg på hadeland glassverk arrangeres to helger i april.


Idebank for småbarnsforeldre skal være en del av dagen og vi gleder oss. Kari Haug Austbø i Elverum. Hvordan lages et glassfat ? Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Vi har nå 1Hadeland fat innen torget.

Finn beste pris på Rubrikk. HADELAND , GLASS OG BILDER. Stadig påfyll av bilder. En glad farge på disse:-) Pynteputer.


Pjolterglass “Polhøydeglass” Hadeland kr 2. See more ideas about Norway, Glass art and Jar art. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. CG Drammen CG Drammen er landets nest eldste Christiania GlasMagasin-butikk og ble grunnlagt så tidlig som. Vi deler dere inn i grupper som skal konkurrere om det beste designet på glassfat.


Fatet er av Krystall, ikke glass, antagelig laget på Hadeland glassverk. Har et lignende liggende og vil ikke selge det for under 2. Jeg tror ikke det er så. Rød glassengel med rosa og sølv av Unni Knutsen.


Fem bilder mot fatets ytterkant. Tømmerhugger, 4)mann med spade, 5) mann med sekk. Kunstneren Ulla-Mari Brantenberg har gitt bort et glassfat som skal auksjoneres bort til inntekt for årets tv-aksjon. I år går pengene til Amnesty.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Utstillingen står i museet, der det er gjort plass til et. Begin typing your search above and press return to search.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg