mandag 14. august 2017

Espegard bålpanne

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Det du egentlig ønsker deg. Interiør, møbler og pynt på nett.


Gratis frakt over kr 200! Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


En turpakke som består av en solid bålpanne , vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. Klassisk og solid bålpanne med mange bruksområder. Bålpannen er justerbar i høyden. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre skogsturen enda hyggeligere!


Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, samtidig lage god mat og. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! På utkikk etter kullgrill?


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. BESTSELGER - til familien eller friluftsentusiasten. Designet og kvaliteten er. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta.


Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Jeg og søsteren min kjøpte en espegård birkebeine r bålpanne på obs bygg haugesund det er noe av det best kvalitet jeg. Lokk til bålpanne cm. Gnistfanger til bålpanne cm.


Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Kan justeres i høyden og i forhold til underlaget. Grillrist i rustfritt stål.


Da har du kommet til det riktige stedet. Fra pris: 29per stk. Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål. Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt.


Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele. Den bestårav ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg