mandag 14. august 2017

Glass med lokk

Glass , flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Pent glass i fasettform. Inklusive lokk i gull farge, diameter 82mm. Praktisk, liten krukke til f.

Både krukke og lokk av glass. Patentlås og silikonring gir tett lukking. IKEA - KORKEN, Krukke med lokk , Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy.


Lar deg oppbevare kaffe. Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Kvalitetsvarer til lav pris. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet?

Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glass med lokk og sugerør Nyt sommeren med et personlig glass Les mer. Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare. Glassburk i klart glass med klemme. Lekker krukke i Madame-serien med hjertedekor.


Må ikke være hele esker eller paller. Justerte priser på glass fra 01. Dette glasset er med lokk og sugerør.


Her kan du passe på hvilket glas som tilhører hvem sitt, da dem kommer i fire ulike farger. Designet glasskrukke med lokk. Glassflaske med lokk i nostalgisk brunt glass. Ensfarget grønt glass med sølvfarget metallisk lokk. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.


Vinglass med lokk fra Sagaform! Wine to go - hvor bra er ikke det?

Take-away-vinglass perfekt til grillfest, konsert, festival og piknik! BOKSIT ILDFAST er en serie ildfastformer i glass med tilhørende lokk. Et lufttett modulsystem til sunn oppbevaring av mat fra Porsgrund Porselænsfabrik. KitchenTime selger lokk fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Lani stearinlys med lokk. Forbedre alle rom med det avslappende lyset av et stearinlys. Presentert i årstidens gaveeske. Fint glass med relieff av frukt og bær.


Et rundt felt uten relieff er beregnet til å lime på en. Høyde: 170MM Diameter: 95MM Brennetid: Ca. Disse søte glasskrukkene måler 5cm x 5cm og er perfekte til å sette ved hver kuvert.


Heng en liten tag på hver, så har du en fiks ferdig bordkortholder som du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg