torsdag 26. oktober 2017

Serveringsfat i tre

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Et serveringsfat i tre med malt innside. Vi tilbyr flere serveringsfat i forskjellige farger og former. Roterende fat med plass til åtte skåler. Seks originale skåler følger med.


To andre som passer i størrelse , kan følge med om ønskelig.

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har nå serveringsfat tre fra Finn. Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Tre Kakefat og serveringsfat. Sammenlign tilbud på Kakefat og serveringsfat fra flere nettbutikker, les produktvurderinger. Nettstedet vårt benytter cookies.


For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Ett flott serveringsbrett A3(42x30cm) i tre med ditt eget trykk i bunnen. Passer til hytten, båten eller altandrinken.


Brettet er laget i tre og har en solid bunnplate.

Stilig og unikt serveringsfat i tre til glass selges. Plass til å servere glass. Fine og praktiske serveringsfat. Ostebrettet er en klassiker.


Vår bakgrunn og lange erfaring i. Serveringbrett til middagsgjestene eller serveringsbrett til piknik? Velg mellom serveringsbrett i tre , stål eller praktisk aluminium. Eit åttekanta serveringsfat i tre.


Det ser ut som om det har vore. Et Hudson- trebrett med strømlinjeformet design. Det er innramma med listverk. Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat.


Et dynamisk materiale med lange tradisjoner i Norge. Serveringsfat i stål, kan brukes til servering eller til pynt. Ovalt tilberednings- og serveringsfat i støpejern uten håndtak.


Brukes sammen med ovalt underlag i tre med håndtak som selges separat. Lite serveringsfat Rosa. De røffe skjærefjølene i tre fra House Doctor passer utmerket som et serveringsfat.

Fjølene kommer i tre størrelser. Dani Rundt fat i tre 41cm. Lux Salatskål 15cm porselen. AT tre produserer og leverer klassifiserte dører, spanskvegger og røntgendører.


Vi utarbeider løsninger tilpasset kundens behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg