tirsdag 10. oktober 2017

Usb skjøteledning

Lar deg bruke stk Usb -kabler i en Usb -inngang. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Lad inntil fire enheter om gangen.


Med et utseende som en klassisk skjøteledning er ikke prinsippet vanskelig å forstå: Her holder det ganske enkelt med en tilgjengelig USB -inngang på PC. A-A, meter ( USB -kabler).

Kabelen har A-hanplugg i den. Leter du etter billige USB -kabler på nett? Hvit skjøteledning fra Gelia. USB skjøteledninger kan øke avstanden mellom en datamaskin og en ekstern enhet.


Trenger du ekstra uttak til dine strømslukere? Europris har stort utvalg og lave priser på skjøteledning og forgrenere. Det er vanligvis for få USB -porter.


USB -forlengerkabel, fra USB A (hann) til USB -A (hunn). Se på våre nyeste gadgets.

Vi har de kuleste gavene du kan gi. Norges Billigste Priser? Sett med skjøteledning , forgreningskontakt og grenuttak. Jeg har selv hatt problemer med en 5m lang kabel.


Ikke USB riktignok, men en gammeldags printerkabel. Husker ikke hva slags printer det var, men den fungerte uten. Hvis du vil koble et stykke maskinvare til datamaskinen du oftest bruker en USB -kabel.


Men hvis enheten er utenfor rekkevidde med den medfølgende USB -kabelen du. SATA-kabel brukes til å tilkoble en harddisk i en PC. Er ikke din eksisterende kabel lang nok, kan du med fordel bruke denne SATA skjøteledning. Et utvalg av skjøteledninger beregnet for 230V bruk.


Velg mellom skjøteledninger i forskjellige farger og lengder, vi har også. Krever innfellingshull på 19mm Støtter has. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. USB uttakene kan benyttes til å lage f. Utstyrt belyst strømbryter og to USB -porter (totalt A) for å lade mobil m. USB 5V meter skjøteledning.


Skjøteledning og kabeltrommel.

USB -STIKKONTAKT - lag din egen ladestasjon for mobile enheter. Erstatter din originale lader. Sammenlign pris med oss! Kjøp det på salg hos miniinthebox. Stikkontakt med USB inngang.


Elby har et godt utvalg av USB stikkontakter til gode priser. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg