fredag 6. oktober 2017

Tallerkenstativ

Oppleggingsfat for café, hotell og restaurant! Alt for en enkel servering! UTVENDIG MÅL: 2x 3x mm. Du velger selv om du vil hente hos oss i Pilestredet 75c eller om du.


Flittig brukt tallerkenstativ med masser av patina, søker nytt hjem. Riktig flott tallerkenstativ i mørkt platinert metall.

Perfekt til å vise frem dine flotte tallerkner og fat. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Bestilling av varer fra katalogene kan du sende på mail eller benytt bestillingsskjema som du finner på katalogsiden.


Veggmodell med kapasitet på tallerkener. Justerbar til å passe alle typer tallerkener. Kan også monteres to og to,side om side til å holde brett.


Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.

Varen må bestilles fra leverandør. GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Denne Pinnen ble oppdaget av Anette B. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dette og alt annet innen storkjøkkenutstyr. Her finder du de praktiske tallerkenstativ er og hvor målet ikke angiver bredden på stativet, men derimod diameteren på tallerkenen.


Hos Epoq kan du velge blant et stort utvalg av smarte kjøkkenløsninger til konkurransedyktige priser. AnonymBruker skrev: Jeg ville nok heller brukt barnehageårene på å løse de motoriske utfordringene. Vil du håndtere porselen på en sikker måte så er våre oppbevaringsløsninger midt i blinken for deg. Forenkle din prosess på kjøkkenet med dette kobberfargede bokstativet. Bokstativet kan også brukes som tallerkenstativ.


Gældende ved leje af festsal. Titt innom min lille butikk: Den Lille Vimpelfabrikken! Tallerkenstativ , Tallerkenstativ , indvendig diameter 31cm, stk. Rustfritt stål med tallerkenstativ. Kan plasseres i en dyp skuff.


Kjøkkenmaskiner og utstyr Grønnsakskuttere Metos CC-32. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.

Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Le Creuset er kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Alle farger og modeller er tilgjengelig i vår online butikk. Fri levering ved kjøp over 8kr.


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg