fredag 27. juli 2018

Hvitt interiør

Say My Name frostet hvit. Finn stilren og trendy inspirasjon til interiør som går i svarthvitt. Bli inspirert av svarthvitt-bildevegger i ulike kunstformer og temaer – kjøp hele kollasjen.


Mange tror at hvitt er hvitt. Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt , som alle gir forskjellig fargeopplevelse.

Jepp- det lar seg gjøre-selv fra nord. Innredningen har skiftet farge fra hvit til grå,. Jeg er utdannet interiørkonsulent, og er lidenskapelig opptatt av landlig interiør og hageliv. Skap en sober eleganse med et interiør i svart, hvitt og grått.


Vi elsker en miks av ulike materialer og teksturer og vi elsker å leke med kontraster. Bilder, rammer og speil. Blomsterpotter og Vaser. Cadelia Juletrekule hvit , 8cm.

Snøkrystaller, Pakke med 18. Skal du fornye litt hjemme? Sett sammen interiør med ulike former og teksturer i stilleben, og skap liv og kontraster – selv når alt er i hvite nyanser!


Har lånt en bil som hadde hvitt interiør og hvite seter. Har sittet i setet med blå og svarr jeans som tydelig har svertet av. Heidi Sørensen, mener at man bør være forsiktig med å male huset hvitt. At nordmenn er langt over gjennomsnittet opptatt av interiør , er ikke noen hemmelighet. Ingen andre steder i verden bruker man like mye tid og penger på.


Her er interiøret og fargene du bør merke deg for høsten. Helt fargefritt er det ikke hjemme hos Marianne Hafskjold i Son. En og annen fargeklatt dukker.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Endelig har jeg funnet en farge som jeg tror jeg kan akseptere i min ellers så hvite og svarte verden. Vi vet at mange elsker interiør i hvitt og sølv – og disse fargene passer også perfekt nå i julen. Her har du et utvalg nydelig julepynt til din stil!


Speil RUDE 52xoval hvit Pr.

Interiør - Speil Speil BALSLEV 36x1hvit Pr. Les mer Speil RUDE 70xhvit Pr. Ta kontakt om du ønsker produkter. Fin stjerne med hvit lekker patina,. En ren og nøytral hvittone.


Det må man tenke på dersom man ønsker seg. Rommene føles større, interiøret mer delikat og dagene lenger, når vegger og tak er hvite. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør , farger og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg