onsdag 11. juli 2018

Omelett i vaffeljern

Lyst på tykke, sprø, luftige vafler? Kom i gang med vaffeljern fra NetOnNet! En enkel og morsom måte å lage omelett til mange på! Med skinke, purre og revet ost blir det et helt måltid i en fei. Et vaffeljern kan brukes til så mangt, ikke bare for å lage spisbare vafler.


I videoen nedenfor viser vaffelgutten deg hvordan du enkelt kan lage en smakfull.

Omelett laget i vaffeljern. Enkel, kjapp og sunn mat. En blogg om mat som kan tilberedes i et vaffeljern. Den mest effektive måten å lage en god omelett på er i vaffeljernet. Jeg pleier ikke å snakke om matlaging, men dette var så himla enkelt, og veldig godt, så hvorfor ikke dele.


Vaffel kan også være middag, eller kvelds eller bare en digg rett til når som helst - når det er snakk om omelettvaffel. Egg i vaffelform med revet kylling og. Vaffelgutten er en helt ny kanal som er dedikert til vaffler og vaffeljern ! Ingredienser: - egg - 2.

Vafler er mer enn søte bakverk vi kan spise med syltetøy. Pølse, taco, egg og kaviar er bare noen av de litt særere tingene vi nordmenn har på vaflene. Hvorfor ikke steke kjeksdeigen i et vaffeljern i stedet, og dyppe dem i sjokolade etterpå? Nei, det er faktisk enda enklere enn i panna. Det geniale med å lage omelett i vaffeljern er nemlig at du.


Du kan også legge fyll og ost mellom to stekte vaffel plater og stek i vaffeljern. Pølse i vaffel: Rull en tynn skive brød. Varm opp et smurt vaffeljern og stek søtpotetrøren i noen minutter, og vips så har du en ferdig søtpotetvaffel. En for meg helt ny måte å lage omelett på, men alt jeg skulle bruke i denne oppskriften hadde jeg i skap og kjøleskap.


Jeg fikk denne retten servert for noen uker. Du kan lage toast på det, steke en omelett eller putte på en fiskefilet. Vaffeljern er ikke akkurat høyteknologiske apparater.


Det er masse som kan lages i vaffeljern , blant annet omelett. En omelett eller en muffins? En ny slager til matpakka. Vi har laget to varianter. Mulighetene er uendelige.


Les mer om hvorfor vi feirer vaffeldagen, få inspirasjon og vaffeloppskrifter samt tips og råd på hvordan få den beste vaffelen og vaffeljern man bør bruke.

Vad sägs exempelvis om omelett , brownies eller kanelbullar? Använd våffeljärnet till mer än våfflor. I filmen nedan får du läckra tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg