onsdag 18. juli 2018

Ombyggingssett elektrisk sykkel

Norges Sportsbutikk På Nett! Oslo Sportslager leverer kvalitet. Stort og variert utvalg. Vi er spesialist på elsykkel og lidenskapelig opptatt av faget! Med dette elektriske ombyggingssettet kan du enkelt bygge om din vanlige sykkel til en ” elektrisk - sykkel ”.

Du velger selv hvor mye assistanse du vil ha fra det. Elektrisk ombyggingssett. Enkelt og fleksibelt Forrige Neste. Kjøp rimelig ombyggingssett i vår nettbutikk. Vi sender over hele landet.


Ombyggingssett og tilbehør fra markedsledende Bafang. Ganske enkelt, bare bytte forhjul og monte. Salg av rimelige elektriske sykler i tillegg ombyggingssett som gjør om sykkelen din til en el- sykkel.

Hva finnes av gode ombyggingssett for elsykkel som ikke koster en formue? En elektrisk sykkel er ditt beste hjelpemiddel i en travel hverdag. En elsykkel er en sykkel der førerens muskelkraft sammen med kraft fra en elektrisk hjelpemotor sørger for at sykkelen beveger seg fremover. Elsykler finnes i mange varianter og prisklasser, og består som regel av en mer eller mindre normal sykkel pluss motor, batteri og betjening. Den sykkelen som er best å sykle på for deg,blir også den beste elektriske sykkelen for deg.


Det meste av ombyggingssett er tilpasset. Sammenlign pris på el- sykkel. Vi hjelper deg å velge elektrisk sykkel - blant 4varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner.


Vi har et stort utvalg av el- sykler fra kjente merker til lave priser. Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice. Vi håndplukker de beste elsyklene for deg.


Bafang Fun krankmotor til el sykkel 48v 750w. Det finnes en rekke forskjellige motorer til elektriske sykler på markedet,. Komplett batterisett til 36V el- sykkel.


Sykkelen har god stabilitet fordi motoren er plassert i bakhjulet og batteriet inne i sykkelrammen.

Noen som kjenner til å modifisere en sykkel til el sykkel ? Vinteren er ganske så trått å sykle, dårlig brøyting, høy puls o. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her. Jeg har kjøpt et ombyggingssett og bygget om en sykkel til å bli elektrisk sykkel.


En flott elektrisk sykkel fra Northern Lights. Shimano gir og skivebremser, LED lys foran og bak,. Laveste Pris i Norske NettButikker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg