mandag 2. juli 2018

Sofabord svart

Sofabord til lave priser. Kamajer på soafer på nett. Stort utvalg og lave priser! Stilfulle designede stuebord. Kjøp sofabord svart hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Ved å benytte deg av filtreringen til venstre kan du for eksempel velge å bare lete etter sofabord i svart og stuebord i hvit farge,. Hvis du leter etter et flott svart sofabord har vi det du leter etter! Kom inn og se vårt store utvalg.


Her er du garantert god service og rask levering. SETI er et distinkt sofabord med plate i eikefinér og svarte ben av hammerlakket stål. Med sin stramme design og effektfulle bruk av metall og tre, drar SETI til.

Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Melamin er en type folie med slitesterk, ripefast overflate. Det er laget av tynne plastlag som limes på en trefiberplate eller en MDF-plate. MITA er en stilren serie bord med industrielle toner.


Med svarte metallben og grå plater i betong-look har bordene en rå, upolert utstråling. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Et sofabord som passer resten av innredningen.


Visste du at noen av bordene har skjult oppbevaringsplass? Fernando, rundt og nett sofabord. Kombinasjonen tre med metall gjør at bordet passer godt inn både i det lune, men også i det urbane hjem.


Bredt utvalg til meget gode priser. Se utvalget og finn ditt varehus! Billige møbler med kvalitet hos Chilli. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Her finner du et bredt sortiment av Bord for ulike rom.

Ta en titt blant spisebor sofabord , avlastningsbord og skrivebord for å finne nettopp. Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill. IKEA - KRAGSTA, Bor svart , , Den runde formen gir en romslig bordplate til brett, kaffe- eller teservise.


Beina er i eik, mens bordplaten er i mdf, og Daisy fåes i både svart og hvit variant. Wire sofabord fra Bloomingville blir et vakkert blikkfang i stua. Bestill dine favorittmøbler i skandinavisk design her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg