fredag 28. september 2018

Selvklebende speilfolie

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Speilfolie er en blank metallisert folie, som speiler bra. Folien kan brukes til flere forskjellige ting og kan skape en kul effekt innenfor. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også.


ENVEISSPEIL: Den selvklebende folien fungerer som et enveisspeil når det er store lysforskjeller inne og ute,. Støy påvirker menneskers konsentrasjon og motivasjon negativt. Få en bedre arbeidshverdag med.


Norges Billigste Priser? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Produktmerking med selvklebende epoxyhinner,. Fryseposer, plastfolie og aluminiumsfolie Her viser vi vårt utvalg av poser og folie.


Når du pakker inn matrester i folie så holder de seg lenger frisk i kjøleskapet. Grafikkmaterialer, produkter og løsninger for reklame på kjøretøy, bilfoliering, skilting, gulvgrafikk, vindusgrafikk, bygningsgrafikk med mer. Det er også selvklebende. Selvklebende speilfolie.


Flotte folier til hobbybruk og profesjonell bruk. Milchglasfolien im Überblick Oversikt over frostete folier Hos windowfilms-online. Er på leit etter sånn speilfolie som man fester rett på innsiden av skap etc. Har kjøpt det tidligere på nytt og nyttig,men de fører det ikke lengere.


Gecko-folien fra Intag, er oppkalt etter gekkoer på grunn av foliens selvklebende egenskaper. SToffets overflate er silikonbasert, og fester til alle. Solfilm fra Solfilmsenteret. Vi forhandler noen av markedets beste arkitektoniske solfilmer. Självhäftande dekorationsfilm för.


Utvalget av Coala omfatter medie til innendørs- og utendørsbruk og inneholder alt fra papir, selvklebende produkter og PVC banner, til tekstiler, tapeter og. Har vurdert speilfolie for bil, men aner ikke om dette kan funke. Hvor finner man speilfolie ? DiY-oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. Velegnet for industriell merking av varer og produkter eller rett og slett bare en eksklusiv eksponering av. DIN A5-format selvklebende.


Lett å kutte med saks eller kutter. Vi anbefaler at du bruker denne. For å kunne aktivere menyen og se dine kontraktpriser behøver du å være innlogget.


Dersom du ikke har opplysningene for å kunne logge inn. Hos oss er ikke en selvklebende etikett bare et klistremerke. Vi kan også levere bokstaver og symboler med motiv, speilfolie og farget folie. For både Næringskunder og Private.


Glass i interiør bevarer romfølelsen og slipper lyset inn i rommet, samtidig som det gir et visuelt lekkert og delikat. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg