fredag 21. september 2018

Skjærebrett i tre

Alt for en enkel servering! Norges Billigste Priser? Legg frosne matvarer på skjærebrettet og de smelter mye raskere enn gamlemåten.


Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter. Et skjærebrett i eik er vakker og dessuten veldig skånsomt mot knivene.

Franke skjærebrett i tre Passer til: Epos. Klassisk og praktisk skjærebrett som man alltid er avhengig av å ha tilgjengelig på kjøkkenet. Kjøper du et skjærebrett av tre , eksempelvis fra Trip Trap, så husk å vedlikeholde brettet med olje så det varer lengre. Overfresen er som skapt til å forvandle en platerest til et skjærebrett. Og når du har skåret ut en fresemal til kanten og saftsporet, lager du raskt en serie.


Skjærebrett i tre med smulefanger. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?

Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Joseph Joseph, index store skjærebrett o. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Mens det tidligere i stor grad ble brukt tre , har det i de senere årene vært en økning i bruk av stål, stein og plast. Når du skal trylle frem de mest kulinariske rettene på kjøkkenet, er det viktig å ha utstyret i orden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi sier ikke at du definitivt blir en bedre.


Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Et rundt skjærebrett i tre med barken fortsatt festet til sidene. Tre fra bøk, valnøtt, kirsebær, or, lønn, bjørk og ask er også bra. Et annet spørsmål er om man skal velge et skjærebrett av endetre eller liggende tre.


Hygiene på kjøkkenet – tre eller plast? Kast den gamle plastfjøla Gamle plastfjøler med hakk og sår kan bli smittebomber på kjøkkenet. Et lite skjærebrett i behandlet tre.

Behandlingen gjør at utseende kan variere noe fra skjærebrett til skjærebrett. Det er en utrolig vakkert skjærefjøl i tre som er formet som en ost og passer perfekt i en klassisk. L3x B2mm - Laget i tre - Med fire non slip føtter for økt stabilitet når du skjærer brø kaker, grønnsaker eller frukt - Har seks rustfrie stål.


I vårt sortiment finner du mange skjærebrett som. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Praktiske skjærebrett hvor du lett kan skille mellom rått kjøtt og ferske grønnsaker.


Forleng levetiden til din skjærebrett i mindre enn fem minutter i måneden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg