fredag 14. september 2018

Vaske instruktioner symboler

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Norges Billigste Priser? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Vaskesymbolerne fortæller, hvordan du skal vaske tøjet, så det stadig holder formen, farven og kvaliteten. Symboler for tørring: Symbolerne,.


Del tøjet op i hvidt og farvet. Vask nyt tøj separat de første par gange. Brug et vaskemiddel af god kvalitet. Din mor tager ikke telefonen, og du er nød til at vaske tøjet,. Instruktioner vedrłrende installation og brug.


I Europa finns en gemensam standard för hur symbolerna ska se ut och vad de betyder. Det finns dock andra symboler i omlopp vilket gör det något krångligare. Din vaske -tørremaskine 15. Kvalitet og vaske instruktioner. T-shirt i 1 bomuld med lange ærmer.


Behagelig med ribkant i hals og forstærket nakke- og skuldersøm. En standardiseret sæt af stof pleje symboler anvendes af producenter til at lade forbrugeren vide hvad der er nødvendigt at vaske ,. Skrevet med symboler eller ord ,. Siemens iSensoric vaskemaskin WM16W549DN - Dette er en frontmatet vaskemaskin fra Siemens som gir deg en stillegående og meget energibesparende vaskeprosess. Energiforbrug baseret på 2vaske på standard bomuld-programmer ved °C og °C ved fuld og delvis belastning. Dette afsnit indeholder de tekniske specifikationer for din vaske. Ideel til både der sejler max knob.


Grundlæggende instruktioner. Udsæt ikke vaske armene for voldsom. Alle de symboler , der bruges på. Du behøver ikke lenger å bruke tid og innsats på å vaske ømfintlige glass for hånd etter.


Betjeningspanel med symboler. Letlæselige symboler og letbetjente funktionsmenuer kombineret med tydelige instruktioner og feedback gør det lettere at lave mad fra. Hvis brugsanvisningen er blevet væk, kan du downloade et nyt eksemplar her ved at indtaste den.


Følg altid de grundlæggende instruktioner i denne manual før. Betydning af symboler Ingen demontering. Forklaring af symboler. Vigtige instruktioner vedrørende. Vaske - og vasketørremaskiner bør stilles på fast underlag som beton.


Kan vises som tekst eller symboler. Du kan få yderligere brochuremateriale og instruktioner ,. LÄS IGENOM ALLA INSTRUKTIONER INNAN. SYMBOLER TIMER MENY Oppvarming Elting Heving Baking. Før førstegangsbruk må du vaske brødformene,. Skyl murstenene med vand fra en haveslange til at vaske væk eddike og løsnede aflejringer.


FORLÆNG DIT TØJS LEVETID. For at bevare de særlige kvaliteter af de forskellige materialer, bør du nøje følge de symboler , der indikerer instruktioner til pleje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg