mandag 25. april 2016

Antikke leker

Se mer på siden vår og få fri frakt over 400kr. Se alle varer på tilbud. Utallige varemerker for alle barn. Alle typer konsoller og tv-spill. Spill, kontrollere og tilbehør.


Finn akkurat det du leter etter.

Se det store og utrolige utvalget av leker til ungene fra TOYS R US her. Sjekk vårt utvalg på Sprell. Lynrask levering av kvalitetsleker - Kjøp her!


Samler du på flotte antikke leker ? Hos oss finner du mye spennende i bra stand enten det er gamle bamser, porselensdukker, tøydukker eller lekebiler pluss mye mer. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Antikkens olympiske leker , opprinnelig henvist til som olympiske leker (gresk: Ολυμπιακοί Αγώνες, Olympiakoi Agones) var en serie atletiske.


Jeg er helt ny her, og jeg lurer på hvor kan jeg henvende meg når jeg vil selge gamle leker ? Kom gjerne med bud på lekene samlet eller på enkelt leker.

Litt usikker på når lekene ble laget, men vil tro - tallet. De antikke lekene ble arrangert hvert fjerde år fra 7f. De første olympiske leker skal ha blitt holdt i 7f. Man har funnet en liste over seierherrer som går tilbake til det året, men de kan jo være. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Vi har nå 2Gamle leker til salgs innen torget. Vesentlige deler av kulturarven fra antikken ble bevart for ettertiden gjennom avskrifter av antikke tekster i. Oldtidens idrettsleker ble holdt i Olympia i landskapet Elis på nordvestkysten av Peloponnes i Hellas. De olympiske lekene var en naturlig del av den antikke greske kulturen i alminnelighet og idrettskulturen.


Lekene i Olympia var de viktigste av flere. Det er nettstedet 80s retro toys som har laget en såkalt infografikk med eksempler på hvor mye gamle leker kan være verdt i dag. Kvinner i antikkens olympiske leker. Gifte kvinner fikk hverken delta i konkurransene eller være tilskuere ved de antikke olympiske lekene. Schüco antikk brannbil selv nå tilhører kategorien av leker stor klasse, selv om de første en sene 50-årene av forrige århundre ble gjort.


Antikke leker kan defineres på bestemte måter basert på den enkeltes behov eller forutinntatthet. For eksempel kan noen anser eldre modeller. Utdrag For å komme tilbake til de antikke Olympiske leker , må du helt tilbake til år 7før Kristus.


Den gangen var det de antikke lekene.

OL eller de olympiske leker er verdens største idrettsstevne der en rekke internasjonale idrettskonkurranser arrangeres under en felles olympisk paraply. Hvis du ikke har leken navn eller merke å gå etter,. Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg