torsdag 14. april 2016

Glass med gravering

Markedsledende graveringsutstyr, maskiner og materialer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet.


Gravering på glass , krystall, flasker. Din egen tekst, bilde eller. Du bestemmer tekst og skrifttype.

Whiskeyglass med gravering. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering. Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Bestill en egen tekopp med tekst i dag fra.


Perfekt gave for kjennere! Det vakre ølglasset med gravering er en flott og personlig gave til alle øl-entusiaster! Vi benytter både gravering med diamantstift og.


Dette står i vakker kontrast med klarheten og glansen av et glass eller et krystall produkt.

Med dette individuelle ølglasset gjør du enhver ølnyter lykkelig! Hvis ens eget navn står på glasset, smaker yndlingsdrikken om mulig enda bedre! Hos Bjørklund får du et stort utvalg av gjenstander som egner seg godt til gravering.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Skål i champagne med champagneglass med personlig gravering. Champagneglassene selges i sett med stk.


GLASS – gravering på glass. Elegante og stilrene champagneglass, perfekte å skåle med. Glasshytta, verkstedet til. Disse kan dere hente frem hver bryllupsdag for å feire deres lykke. Mekanisk gravering er raskere på det meste av teknisk merking enn en.


Akryl, stoff, glass , metall med belegg, keramikk, delrin, tøy, tær, marmor, matt bord. Vennligst kontakt med oss. Bryllupgave blir i ettertid et godt minne og elegant dekor i paretshjem.


Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering. Vi kan tilby gravering både mekanisk og med laser. Produktspekteret er stort og allsidig.


Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass.

På våre sider vil du finne mange populære gaveartikler, som med håndgravert navn eller en tekst gjør dette til en spesiell og personlig gave. Vi kan også lage etiketter som et billigere alternativ. Sokkel skilt i sort med sølvskrift. Fra nettsiden kan du enkelt bestille dørskilt. Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og betydningshull.


Vi har forhandlet troféer i over år med salg fra vår trofé butikk i Århus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg