onsdag 6. april 2016

Vaskefat og mugge

Både til pynt og praktisk bruk. Begge deler i god stan uten hakk, e. Mål vaskefat : bredde 4 høyde Mål. Vakker dekor uten slitasje. Stor mugge , stort vaskefat og liten mugge.


Velkommen til Krambua mi!

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Jeg har et vaskestell hvor det under muggen står merket AW og litt lenger under står et merke som starter med Royalxxxxx Er dette kjent for noen?


Begynner å bli desperat. Vil gjerne ha slike gammelmodige vaskesett med emaljert fat og mugge. Museene for kystkultur og gjenreisning IKS har avdelinger i Hammerfest,.


Antikk stativ til vaskefat inkl. Gammelt stativ med mugge til vaskefat.

Muggen er noe slitt, men emaljen. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Beskrivelse : EMALJERT VASKEFAT OG MUGGE. Utført i emaljert blikk. Emaljert stål Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Brukt mugge og vaskefat til salgs i Ålesund - mugge og vaskefat publisert av bjørg karin døving i Ålesund. Hvit Emalje vaskefat fra Ib Laursen. Stor nettbutikk med masse interiør godbiter! Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Vaskefat og mugge , et såkalt vaskestell. Fatet er knust og reparert. Kjøpt av giver på auksjon på Råkvåg i Rissa kommune.


Nydelig vaskevannsfat med tilhørende mugge produsert på klassisk vis av emaljert stål. I dag er jo badet en selvfølge, men det er nok mange som husker den gang man måtte ty til vaskevannsfat og en mugge med. Kafèen heter Kafèen på Havna. Rundt vaskefat i hvit keramikk. Ganske rett i kanten med en lett bøy utover i øvre kant.


Del av vaskestell med mugge og fat.

Vet noen hvor i Oslo man kan få kjøpt vaskevannsfat? Altså mugge og balje på stativ, enten i porselen eller emalje. Du har ingen varer i handlekurven. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Fineste antikk vaskefat og stooor mugge selges samlet.


Helt nydelig vintage sett med nydelige håndmalte blomster i klassisk hvitt og blått. Settet inneholder mugge , såpeskål og vaskefat. Fremstilt i hvit porselen.


Normalt er disse krakelert, men disse er i perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg