onsdag 27. april 2016

Märtha bestikk

Stort utvalg av restaurantbestikk. Alt for en enkel servering! Bestikk i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment nå! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Liten spisekniv kort skaft Lengde cm.


Märtha sølv fra kistebunn.

Martha sølvbestikk - et av flere populære sølvbestikk i Norge. Marthinsen Sølvvarefabrikk i Tønsberg. Det klassiske rokokkomønsteret er dobbeltriflet, like. Norsk produsert sølvbestikk.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. De to fant tonen, og Hauge ble styreleder for Geilo Jernvarefabrikk i mange år.


Bestikket ble først solgt under varemerket Mærtha.

Oldemor moccaskje 17- Opphøiet rose stor spisekniv med langt skaft. Vi kan levere alle de kjente norske sølvbestikkmønstrene. Varelager og priser: SE BILDER vedlagt i annonsen (over).


Det tilbys som vist kvantumsrabatter. Som medlem i kundeklubben vil du motta informasjon om gode tilbu visninger, nyheter og aktiviteter. Hvor på produktet ønsker du gravering? Dette var et varemerkeregistrert navn.


Stor spisegaffel Lengde 1cm. Vi har også spesifikt bestikk slik som fisk- og skalldyrbestikk eller grillbestikk og. Velkommen til vår nettbutikk med sølvbestikk og korpus i nesten alle sølvmønstre på markedet.


De største leverandørene våre er de norske produsentene Th. Men vi kom i konflikt med en annen bedrift om. Skaugumbestikket har fått sin renessanse i desse dagar.


Frå før av samlar me på bestikket med kvitt skaft, men. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Vi har års erfaring innen bransjen Sølvvarer og Antikviteter. Tirsdag – Fredag: – 1 Lørdag: 11- 1 Mandag: stengt.

Skaugum bestikk er produsert og designet i Norge på Geilo. Skyll sølvbestikket etter bruk. Eventuelt kan du legge bestikket i lett såpevann hvis det er lenge til du får vasket det.


Slik unngår du mørke flekker. Knivene i alle våre bestikk er svært skarpe og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg