torsdag 29. juni 2017

Elektrisk fluesmekker

Fang insektene harmløst og sett de ut igjen i naturen. Kjøp din elektroniske fluesmekker. Ideelt til hus, hage og hytte! I tillegg etterlater deg ingen flekker etter seg.


Insektene blir drept av. Kompakt, robust og kvadratisk utforming som gjør det enkelt å stoppe insekter på vinduer og i hjørner.

Smårutete nett stopper selv mindre insekter. Hånd eller fot, velg din favorittform! Selges i assorterte farger. Sjekk priser på test elektrisk fluesmekker.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene. Fordelen ved en elektrisk fluesmekker frem for en alm. Elektrisk fluesmekker eller en insektlampe er ideell til fluer og andre insekter.


Jeg savner løk, ananas, chili, jalapeno og purre.

Santa Maria har en saus med ananas som er god. Denne fluesmekkeren gir deg en meget effektiv måte å bli kvitt insekter på. Denne er bare helt rå ,har prøvd den på veps,fluer og mygg. Denne slår knockout på det meste, og må bare prøves. Thore Denne saken funker som bare det.


Sendes ut i forskjellige farger. Gir insektene støt, og du slipper insektssøl utover veggen. Så snart flygende insekt treffes av høyspent-gitteret får de støt og dør.


For de som ikke vet, så ser den ut som en vanlig fluesmekker , men det er strøm i den. Electric Fly Swatter fører nemlig elektrisk strøm igjennom insektene du smekker. Vi tenkte å gjøre noe litt annerledes enn bare wagere og pakkeåpninger, og siden vi fant en.


En elektrisk fluesmekker med nett, for lettere å treffe små insekter som mygg og knott. Bilde av min elektriske fluesmekker jeg kjøpte i syden for 20kr Det gnistrer og smeller bra når jeg smakker til flyer og andre gjenstander. Nå kommer sommeren og fluene.


Fluesmekker er en innretning for å ta livet av fluer eller. Best å forberede seg med riktig våpen! Med denne kan du lett grille de små terroristene som invaderer luftrommet ditt uten tillatelse. Hva med elektriske feller mot mygg, musejagere, rottefeller eller gode,.


Med en fluesmekker i huset kan du bli kvitt et stort irritasjonsmoment.

Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Vårt utvalg av elektriske fluefangere. Vi har mange typer elektriske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg