torsdag 1. juni 2017

Kjøleboks 12v kompressor

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp online i dag og spar penger. Termoelektrisk kjøleboks 12V fra Ezetil. Kjøleboksen er godt isolert slik at den kjøler selv lenge etter at strømtilførselen er brutt.


Carbest kompressor kjøleboks er med sitt smale design perfekt utviklet for å passe mellom setene på bobilen, likeledes i båten, på hytta eller i forteltet. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Asaklitt V kjøleboks ,.

BilXtra har flere forskjellige typer. Dometic Waeco CoolFreeze CFX-65DZ. Sammenlign pris med oss! Kompressor fryse og kjøleboks volt liter. Hyttebua introduserer en helt ny serie volt fryse- og kjølebokser som er spesielt egnet for bruk med.


DOMETIC COOLFREEZE CFX 100WPORTABEL KJØLEBOKS En kraftig og. Ved hjelp av en egenutviklet høyeffektiv kompressor og ekstra sterk. Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. Boksen har plass til tolitersflasker og.


Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke). Vi selger kjølebokser for 12V , 24V, 230V og gass.


Handle din kjøleboks online hos Campingtilbehør4u. Men så er det hvilken jeg skal velge, da Ser at Sea Sea har fått inn noen nye noen som er. Selv har jeg 12v kjøleboks i båten og i bilen på tur og holder maten kald.

Link to post Share on other sites. Undertegnede har kjørt Norge på langs i sommer med en go gammeldags kjøleboks beregnet for bruk i bil. Den er helt ok i bruk, og gjør det den skal.


Isotherm mobil kjøleboks leveres med en svært effektiv Secop kompressor (tidligere Danfoss kompressor ). Det er trygt, det du oppnår m. Den har et kompakt design som gjør den enkel å plasseres. For bil, hjemme og camping bruk med 12V og 230V strømsystem. CB-har ventilasjonssystem som sørger for rask og kald avkjøling. En kompakt og effektiv kjøleboks for gass, 12V eller 230V. Bruk propan ute, 12V i bilen og propan eller 230V på hytta og hjemme.


Manuell tenning og termostatstyrt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg