tirsdag 6. juni 2017

Emaljert støpejernsgryte

For de gode matopplevelsene. Ta matlagingen mot nye høyder! Kan brukes på alle koketopper og i stekeovnen. Støpejerngryte i moderne design og emaljert. Den kan brukes over alle varmekilder.


Gryten er ytterst holdbar.

Se beste pris på Gense emaljert jerngryte 4L. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Det tidløse designet med emaljert støpejern setter rammen rundt søndagsmiddagen.


Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Den jevne fordelingen av varmen gjør den perfekt til de herlige langtidsstekte. Sterke og rustikke farger er benyttet og er med å skape et sterkt inntrykk. Passer samtlige ovnsplater (inkl. induksjon) og er ovnsfast. Emaljert støpejernsgryte liter Rund Ø cm.


Derfor bør du ikke varme melk i en støpejernsgryte.

Det er moderne med stilige gryter og panner med ulike typer belegg. Fargerike gryter med emaljerte non-stick belegg har tatt plassen til tradisjonelle jerngryter og. Holder varmen lenge und. En stor gryte som passer for både langkoking og hverdagsmat.


Utside med matt sort finish. Høyang-Polaris støpejernsgryte emaljert 5. Brasserie Spesielt godt egnet for langtidskoking og steking på høy tempratur. Embaljert produkt som gjør de lette å. Passer alle typer komfyrer og kan brukes rett i ovnen. Hva er emaljert støpejern? Le Creuset, dyp støpejernsgryte 5l creme.


Lodge blå emaljert støpejernsgryte l - Klassisk emaljert gryte som er perfekt til steking, baking og tilberedning av gryteretter. Eva trio har også hatt en støpejernsgryte uten belegg, men den er tydeligvis. Norden støpejernsgryte er for matentusiasten i familien som setter pris på god kvalitet og genuin nordisk matlagning. Eltefri deig i støpejernsgryte er min absolutte favorittmetode!


Denne støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder, også induksjon. Serviset Celebration passer like godt til middagsselskaper som til en romantisk middag for to. Gjør hver middag til en uforglemmelig opplevelse med dette enestående.


Stålgryten er laget i rustfritt stål og er emaljert både utvendig og innvendig.

Den egner seg spesielt godt til koking av store porsjoner av for eksempel supper og. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Jeg ser at du forvarmer gryten (ser ut til å være samme gryte).


Jernia har det du trenger for å lykkes på kjøkkenet. Gjør matlagingen morsommere med en ny kjøkkenmaskin, stekepanne eller vaffeljern fra kjente kvalitetsmerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg