tirsdag 20. juni 2017

Ombyggingssett elsykkel

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn el -sykkelen for deg her. Kjøp rimelig ombyggingssett i vår nettbutikk. Vi sender over hele landet.


Ombyggingssett og tilbehør fra markedsledende Bafang. Kjøp ombyggingssett i vår nettbutikk. Prøvde meg med en billig elsykkel for noen år siden, sammenleggbar med navmotor bak. Fant ut den var tilnærmet ubrukelig siden med en gang motoren slo inn så.


Så monteres nye bremsehendler, kontrollpanel og en sensor som. Elektrisk ombyggingssett. Hva finnes av gode ombyggingssett for elsykkel som ikke koster en formue?


Fortrinnsvis forhjulsdrift så det er lett å bytte mellom eldrift og normaldrift. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Norges Sportsbutikk På Nett!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! OMBYGGINGS SETT - ELSYKKEL KIT Fraktfritt levert ved kjøp I vår nettbutikk på vår nettside. Det meste av ombyggingssett er.


Vi tilbyr elsykler til lave priser. I tillegg til dette tilbyr vi sykkelkit hvor du kan forvandle din egen sykkel til en elsykkel eller bygge din egen elsykkel. BOREIOS AS Boreios AS er importør av Wisper og SmartMotion el-sykler samt Reention’s forbedrede ombyggingssett fra Bafang.


En elsykkel har pr i dag lov til å ferdes sammen med fotgjengere, barn inkludert, på gang- og sykkelveier, og er derfor begrenset både på maksfart. Er du ute etter en spesiell elsykkel kan du faktisk bygge den selv. Våre ombyggingssett er av høy kvalitet og enkle å montere.


Elsykkel EvoBike XRE 250W. En komplett ombygging av din egen. Bafang Fun krankmotor til el sykkel 48v 750w. Vi fører komplette originale Bafangmotorkit.


Stort utvalg, kjøp din nye elsykkel i dag! Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler. Stadig flere sjekker ut hva en elsykkel er og hvilke bruksområder den dekker.


Her er det store forskjeller og kunnskapene og kravene varierer også svært. Nyheter - Bruk av elsykkel gir like god treningseffekt som gange i motbakke og kan anbefales for å få folk i økt fysisk aktivitet. Den nye elektriske folkesykkelen En flott elektrisk sykkel fra Northern Lights. En elsykkel er en sykkel der førerens muskelkraft sammen med kraft fra en elektrisk hjelpemotor sørger for at sykkelen beveger seg fremover.


Det er mange gode grunner til å velge elsykkel. Vurderer du å kjøpe deg en el-sykkel ? Hos XXL har vi et stort utvalg av el-sykler til dame og herre fra kjente merkevarer som White, Scott, m. For ombygging av vanlig sykkel med mekaniske eller hydrauliske bremser. Lovlig motor som kan programmeres om etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg