tirsdag 20. juni 2017

Jernia bålpanne

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Det du egentlig ønsker deg. Sammenlign pris med oss!


SUNWIND BÅLPANNE EMBLA Sunwind bålpanne Embla fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill. Samle hele familien rundt varmen fra en bålpanne !

Vi har også bålpannetilbehør som kan gjøre utekosen enda mer sosial. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Panna kan justeres i høyden etter behov. Bena kan reguleres etter.


SUNWIND KAFFEKJELE BONFIRE TIL BÅL ELLER BÅLPANNE 2L Kok kaffe på bålet eller i bålpannen med Bonfire kaffekjele. Kaffekjelen rommer liter. SUNWIND STEKEPANNE BONFIRE TIL BÅL ELLER BÅLPANNE 20CM Stekepanne med todelt treskaft til bruk på bål eller bålpanne.

Selve stekepannen er emaljert så maten. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Det er koselig med peis og vi har alt tilbehøret du trenger. En stilig vedkurv, peissett og vedstabler hører med. Kvalitetsprodukter til beste pris.


Bålpannen varmer opp og beriker den. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Du ser nå produktutvalget vårt for bålpanne jernia. Flere og flere skaffer seg en utepeis eller bålpanne for å nyte kjølge vår- sensommerkvelder ute.


Her finner du tips og inspiras. For beste resultat må du ha det beste grillutstyret! Kan kompletteres med grillrist. Jakttid er høytid for alle dere jegere.


De gode måltider og trivelig samling rundt bålet er en viktig del av dette høsteventyret.

Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Jernia butikker i Oslo her. Mer informasjon på Tiendeo! Dette helårsproduktet fungerer like bra til. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill.


Kull- eller propangrull, eller kanskje begge deler? Vi har de nyeste grillene med smarte løsninger for små og store flater. Hos oss kan du også kjøpe gass, kull. Les ukens kundeavis fra Jernia på Tilbudsuken. Her kan du finne alle aktuelle kundeaviser på nett, søke etter tilbud og sammenligne priser.


Velkommen til oss på Jula! Vi hjelper folk å trives hjemme. Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg