onsdag 27. mai 2015

Elektrisk båtvinsj

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn El Vinsj Båthenger. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Elektrisk vinsj 220V for båtslipp og lignende. Vinsjen kan også brukes med dobbelspent wire for større. Helt ny elektrisk båtvinsj selges. Passer for båter opp til 18fot. Komplett med kabler, fjernkontroll.


I Toolfarm sin nettbutikk finner du flere ting som kan gjøre hverdagen morsommere, lettere og mer lønnsom for deg. Vi tilbyr varer som kan være til nytte i arbeid. Praktisk vinsj med fjernkontroll.


Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring.

Styres ved hjelp av fjernkontroll med kabel. Løftekapasitet: enkeltspenn: 3kg og. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nettbåt - Båtutstyr AS : Vinsjer til båtopplag. Vinsjer og tilbehør Vi har vinsjen du trenger til garasjen, verkstedet eller bil- og båthengeren.


Medfølgende fjernkontroll har nødstopp. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som. Sammenlign og finn den billigste prisen på elektrisk vinsj. For montering på bil, pick-up, tilhenger eller via en medfølgende plate for festing på slepekroken.


Egnet for trekk (ikke løft). Utstyrt med kulelager på alle roterende deler. Kraftig vinsj med bånd for båthenger etc. Reduksjonsgear og sperre. Leveres med m bånd og krok.


Har også doble tannhjul som gir vinsjen. Frakt: kr MarineOnline. Med Side-Powers fjernkontroll oppnår du total.


Er det noen som har erfaring med volt el vinsj som Biltema selger for 64- montert på båt henger.

Standard vinsj og spesiallaget. Vi kan tilby vinsj for båtopptrekk for både store og små båter. En klassiker som vi selger mye av er elektrisk båtvinsj. På elektriske rullestoler står der noen supre aktivatorer som kan brukes til å åpne dører og slikt.


De er på ofte på 48V og er sterk som fy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg