torsdag 28. mai 2015

Mummi bestikk

Stort utvalg av restaurantbestikk. Alt for en enkel servering! Bestikk i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment nå! Annet Hackman bestikk er Savonia og Elegia. Mummi bestikk , Familien, fra Hackman.


Bestikket som ligger fint i en liten hånd og passer til.

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Arabia, mummi bestikk babysett m. Merke: NORDAHL ANDERSEN. Gravering: JA - Kjøp nedenfor.


Små tegninger på håndtaket gjør at det blir gøy og bruke, også passer det perfekt i en liten barnehånd. Koselig bestikk med mummimotiv. Settet innholder kniv, skje og gaffel.


Passer til mummiservise fra samme leverandør.

Laget i plast og metall. La Tove Janssons fortryllende verden flytte inn på kjøkkenet! Med inspirasjon fra sitt eget liv, venner og familiemedlemmmer og et skarpt øye for underfundigheter. Mummitrollene ble skapt av vår alles Tove Jansson. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Sammenlign pris med oss! Finn dine favoritter blant våre nyheter i kjøkkentilbehør. Bli med til Mummidalen og bli kjent med alle de kjente og kjære Mummikarakterene. Produktene er ildfaste, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og. Pent og praktisk bestikk for barn med tegninger fra Mummidalen.


Det er en super gaveidé og leveres i søt gave-eske. Du kan legge til opptil ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min. Bestikksett bestående av tre deler (kniv, gaffel og skje) med Mummimotiv, håndtak i melamin. Perfekt tilpasser barnets lille hånd.


Glasset er laget av acryl og vaskes for hånd. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Se våre bestselgende klassikere fra Hardanger Bestikk og Rosendahl.

Rätt Start Bestikk Mumi. Avrundede plasthåndtak av melamin. ARABIA KRUS MUMMI SENVINTER 3L. Lille My er også i gang med å utforske. BOLLE MUMMI SNUSMUMRIKKEN 15CM.


Filosofiske og bekymringsløse Snusmumriken lever i en veldig ukomplisert. Her finner du bestikk tilpasset for de yngste i familien. Store bestikk kan være vanskelig å håndtere for mindre barn og kniver kan være farlige hvis de er skarpe.


Legg til i ønskeliste Emaljekrus med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg