fredag 8. mai 2015

Robot vindusvasker

Etterlater seg ikke striper, suger opp vannet og gjør vinduene skinnende blanke! Norges Billigste Priser? Smart robot fikser vindusvasken. Aldri mer gnikking med pusseskinn?


Du kan få hjelp til det hele.

VIndusvasker roboten klarer det harde arbeidet med å vaske dine vinduer. Du slipper å få vondt i hele kroppen fra å vaske vinduene. Effektiv rengjøring Hobot går på strøm og suger seg fast på glasset ved hjelp av vakuum.


Med sitt innebygde navigasjonssystem kan du være trygg på at roboten. Trenger du ny støvsuger? Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser! Hos oss finner du din nye støvsuger!

En revolusjonerende robot til hjemmebruk. Marketing koordinator hos vindusprodusenten Nor-Dan tror mange vil være åpne for å kjøpe en elektrisk vindusvasker , men kun hvis den faktisk gjør jobben enklere. Få skinnende flotte vinduer med HOBOT robot vinduesvasker med to rengøringshjul med påsatte microfiberklude, der arbejder effektivt og systematisk. En vindusvasker gir effektiv og stripefri rengjøring av overflater som vinduer, fliser og speil o. Innovativ oppsugsfunksjon forhindrer drypping og vannsøl.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Komplett. Finn Robot Vindusvasker Test.


De fleste er sikkert kjent med at det finnes hendige, små roboter som støvsuger gulvet. Nå kommer den naturlige oppfølgeren – nemlig roboten som kan. Vindusvaskerrrobot - Rengjør systematisk med innebygd navigasjonsenhet - Såpetank - Mikrofiberpads - Magnetstyrt fra styrenhet - Må settes på fra begges sider. Skaff deg din egen vindusvasker ! Bort med klut og nal og såpevann og inn med effektiv, stripefri vindusvasker av den aller beste sorten!


Se beste pris på Indream Hobot 1vindusvasker. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Den batteridrevne vannsugeren er enkel og praktisk i. Synes du det er kjedelig å vaske gulv og vinduer eller klippe gresset? Stadig flere skaffer seg roboter til å gjøre kjedelig husarbeid. Må være enklere og kjappere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Enkel og automatisk regnjøring av dine vinduer. Batteridrevne maskiner som skal gjøre vindusvaskingen til en lek, selges som aldri før. Men kan maskinene leve opp til de løftene produsentene gir deg?


Sjekk priser på vindusvasker robot. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vindusvasker robot billig i nettbutikkene. Du får varsel for dette produktet.


Men den kan også benyttes til fliser, stein og tregulv om en ønsker. Gressklipperroboter er de klart mest populære. Kärcher vindusvasker WV PLUS WV2PLUS.


Indream WR-2- Helautomatisk robotvindusvasker Vil du heller gjøre noe annet, eller rett og slett unngå å vaske vinduene? Det er tid for vårrengjøring. EasyRobot Windoro - verdens første vindusvasker robot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg