torsdag 28. mai 2015

Sort saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fantastisk deilige saueskinn ! Stort utvalg av saueskinn i beste kvalitet.

Stor nettbutikk med Interiør. Se våre tepper i saueskinn og kuskinn – høy kvalitet til en fornuftig pris! Hvert dyreskinnsteppe er unikt, og beholder de gode egenskapene i lang tid.


Klassisk og enkelt saueskinn. Alle bilder i nettbutikken er ilustrasjonsbilder. Det er berre forhandlerar som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Saueskinn av gammelnorsk spæl-sau.


Har du lyst på et behagelig saueskinn for å gjøre innekosen ekstra hyggelig?

Frisk opp lesestolen med et saueskinn fra Manor! Blir du medlem i Bokklubben Nye Bøker, får du et saueskinn fra Manor i velkomstgave. Nydelige langhårete saueskinn fra Island.


Cookies på denne hjemmesiden brukes. Våre skinn har 1 naturlig farge og er røytefrie. KHos Kid har vi et stort utvalg av varme saueskinn , lammeskinn, m. GEIT NAPPA SORT POLICE 9mm. Skinn for alle - skinnjakker og skinnprodukter. Er du på jakt etter ny skinnjakke, skinnvest eller andre produkter i skinn skal du finne det her.


Herlig langhåret saueskinn fra tibetanske lam. Ta med skinnfellen på tur, legg på gulvet, og i stoler både inne og ute. Passer like godt inne som ute! Det klassiske saueskinnet er som skapt for å tilføre det lille ekstra i sofaen, på benken eller i godstolen. Aldri har det vært så behagelig å. Kuskinn i A-kvalitet (beste kvalitet) Når du bestiller, får du kuskinnet du ser på bildet.


Ettersom alle kuskinn har et unikt utseende, finnes kuskinnet kun i ett. Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et deilig sort saueskinn i velkomstgave.

Produkter med Woolmark-merket lever opp til Woolmark Company’s standarder. Disse standardene sikrer et høyt ullfiberinnhold og høy kvalitet innen ullprodukter. Søk etter saueskinn jakke på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på saueskinn jakke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. I denne kampanjen for nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får du et sort. Hold varmen – og stilen – med sitteunderlag i ekte saueskinn. Kategorier: Hage og uterom, Puter, pledd og skinn, Sitteunderlag, Skinn. Vi har saueskinn av forskjellige raser, farger og sorteringer.


Noen av skinnene kommer også fra blandende raser. Derfor også i flere prisklasser, alt fra kr 350.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg