tirsdag 19. mai 2015

Tavle maling

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Billig kvalitets akrylmaling. Stort utvalg hos Clas Ohlson. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Vær kreativ med tavlemaling eller magnetmaling.

Vi har maling av høy kvalitet. Se hvor fint det kan bli her! Er du glemsk og burde ha huskelapper overalt? Eller du har barn i huset som liker å skrible på veggen. Da kan tavlemaling kanskje være noe å satse på.


Spesialutviklet matt maling for tavlebruk. Malingen er vannbasert og har en slitesterk overflate som er lett å skrive på. Når barna får bestemme, blir det gjerne farger.


Derfor presenterer vi en fargerik nyhet: Vår tidligere svarte tavlemaling kan nå brytes til over 3f.

Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste. Interior Blackboard Finish - Flügger Interior Blackboard Finish er en helmatt, vanntynnbar maling som gjør det morsomt og praktisk å lage flotte, personlige tavler. Prøv magnetmaling, tavlemaling , sjablonmaling, mineralmaling eller gull- og sølvlakk. Hos blant annet Beckers, får du også helmatt tavlemaling , for deg som aldri fikk gåsehud av krittet som skrapet over tavlen på skolen. Gir en flate som man kan feste magneter på.


Flaten kan overmales med tavlemaling. Alanor tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke-sugende underlag. Vannbasert, matt tavlemaling , som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc. Gi hjemmet ditt en kreativ innsprøytning ved å male en del av en vegg med tavlemaling.


Tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke-sugende underlag. Med tavlemaling som kan males direkte på veggen, lager du enkelt en tavle med personlig vri. Den kan brukes både som huskeliste og dekorelement. Sort, matt spesialmaling beregnet for å lage tavler på vegger, dører, møbler m. Brukes med vanlig skolekritt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc. Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Funktionel væg med tavle - og magnetmaling.


Med vores tavlemaling kan du skrive direkte på væggen, så pladsen i boligen udnyttes optimalt.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett. Tips: Magnetmalingen er fin under tavlemaling eller fototapet. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Her viser Kresten fra Malgodt. I dag har jeg lyst til å vise dere noe jeg har laget.


Er noen uker siden men trur dere vil like det alikevel :) Nemlig. En av kortveggene rett ved gangen skal få tavlemaling og kanskje magnetmaling. Er det noen her som kan komme med tips om hvilken type dere brukte?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg