mandag 24. juli 2017

Obh stavmikser

Sett med stavmikser , minihakker, visp og bolle. Kraftig stavmikser med langt skaft i rustfritt stål. Trinnløs hastighetsregulering med turbofunksjon.


Sterk stavmikser med hastigheter og mange tilbehør. Mikseren er praktisk når man skal lage supper.

Stavmikser som inngår i den populære Chilli serien. Kniv i rustfritt stål og. Her finner du alle våre stavmiksere, alt fra originalen Bamix til enklere modeller.


Med en stavmikser kan du enkelt mikse mat, supper eller skumme melk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den komplette stavmikseren med foodprosessor for den entusiastiske hjemmekokken.


En 2-i-stavmikser og unik terningskutter.

Motoren er overraskende sterk, og mikseren. Perfekt når man vil ha grønnsaker i. OBH Nordica Frost stavmikser. Effektiv stavmikser Blender med to hastigheter og.


Kraftfull motor som tar seg av alle mulige ingredienser. Norges raskeste nettbutikk! Fyll flasken eller glasset med favorittingrediensene dine, sett på kniven og miks. Kjøkkenmaskiner for deg som elsker hjemmebakst. Design møter funksjon i høyeste klasse.


Selv om en stavmikser ikke ser ut som det helt store, så er det ikke mange oppgaver den ikke kan klare. Om det så er suppe, en kake,. I kombinasjon med for eksempel varm suppe, noe en stavmikser egner seg særlig godt til, kan det gi brannskader. OBH : Quickprep 500: 3: 419: Cdon. Kompakt og kraftig designet stavmikser.


Mikser enkelt supper, barnemat, smoothie og gode dressinger på få sekunder.

OBH klaret seg brukbart når du tar hensyn til størrelse og pris,. Sjekk priser på stavmikser. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp stavmikser billig i nettbutikkene.


Europas største elektrokjede. OBH , compact fresh foodprocessor. Du har ingen varer i handlekurven. Vi gikk ut fra at en god stavmikser skal være enkel å bruke og vedlikeholde. Denne testen er en del av vår Ni tryllestaver på kjøkkenet.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. KitchenAid stavmikser kommer med en stor pakke tilbehør som dekker en rekke behov på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg