torsdag 20. juli 2017

Gravering i glass

Gravograph leverer løsninger for varig merking. Gravering på glass , krystall, flasker. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet. Din egen tekst, bilde eller.


Du bestemmer tekst og skrifttype. Meget sterkt glass som passer til det meste.

Prisen er med gravering. Whisky er mer en en drikk, whisky er en livsstil. Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. Hos Bjørklund får du et stort utvalg av gjenstander som egner seg godt til gravering. Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering.


Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass. Flott rundt smykkeanheng med fasett som kan bæres som et smykke. Passer perfekt til 2D gravering hvo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

GLASS – gravering på glass. Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og betydningshull. Glasshytta, verkstedet til. Vi graverer skilt til å lime på premiene.


Vi kan også gravere direkte på noen pokaler. Ring for info om pris og. Personlig gravering på alle typer glas. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Får en ”sandblåst” overflate i graveringen men er mer detaljrik enn sandblåsing. Fra eget lager leveres standard størrelser, men vi leverer også etter kundens spesifikasjoner og ønsker. Lige fra glas til metal – fra gummi til. Hvis du mener Marianne så tar hun ikke imot glass for gravering , men hun selger glass du kan gravere på.


Men hun har ikke det største utvalget for å si det. Skilt - medalje gravering - doble tegn kr pr tegn. Rund- glass gravering kr pr tegn. Fra nettsiden kan du enkelt bestille dørskilt.


En ypperlig maskin for boring og gravering i glass.

Leveres med fleksibel aksel og en rekke verktøy for sliping og skjæring av ulike materialer. Meget god turøks som kan festes på beltet, eller puttes ned i sekken. D glas med foto er en unik personlig gave med et tre dimensionalt foto, hvilket giver glasset et levende billede. Lav dit eget glas med foto HER.


Hos Laserman kan vi gravere i stort set alle typer materialer, lige fra træ, stål, plast og glas. Du finder masser af information om lasergravering her på vores side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg