mandag 31. juli 2017

Håndklestativ vegg

Sammenlign pris med oss! Hos Maxbo får du håndklestativ i krom for vegg. Kjøp på nett eller i butikk. Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående håndklestativ.


Vi har det meste du trenger for å henge opp håndklærne dine. Et oppvarmet håndklestativ er et tørkestativ designet for å holde varmen og tørke noe stoff element, for eksempel et håndkle eller kappe, som er lagt på toppen.

Håndklestativ i stilrent design i krom utførelse. FRITTSTÅENDE HÅNDKLESTATIV. Matt sort farge og moderne runde former både opp og nede. Esbada Cross håndklestativ.


POOL baderomshylle i frostet glass for vegg. Heldigvis får du mange produkter i dag som kan monteres uten at du trenger å borre hull i veggen. Vi er spesialister på ett område: Badet.


Hvor vi streber etter å utvikle de beste produktene i baderomsmøbler, badekar, dusj og toalett, bit for bit, uten å. Stilfull og stødig Blackline gulvstående håndklestativ med to stenger produsert i forkrommet stål.

Baderomskrakk og skittentøydunk finnes i samme serie. En montert oppvarmet håndklestativ kan festes til veggen bare, eller til veggen og gulvet. En dobbel vegg og gulvenheten er ofte nødvendig for større enheter. Alt baderomstilbehør finner du hos JYSK.


Se utvalget og kjøp på JYSK. Få den laveste pris her! Når det kommer til sikkerheten bør du også være bevisst på å feste stativene som skal på veggen høyt om du har barn. Handle smart - Spar penger. Smedbo Outline håndklestativ ARTFK3Smedbo.


POOL krok i polert krom, for vegg D:cm. Pool baderomshylle ARTZK347. Søk etter håndklestativ på Kelkoo. Vi får aldri nok håndkleholdere på badet, og denne er i tillegg utrolig tøff.


Tre endene på knaggen før den skrus inn i veggen. Vi har et bredt utvalg av alt fra avfallsbøtter til dusjtilbehør og oppbevaring. Frittstående håndklestativ. Montering: skrues på vegg.


Dusjnal Smarty Display pk, farger. Hårfønerholder i rustfritt stål.

I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. Stort fint tungt stativ i Smijern. MUUBS HÅNDKLE-STIGE I TEAK. Muubs håndklestativ er en dekorativ stige, laget av resirkulert teak. Du kan eventuelt feste kurver på et håndklestativ ! Og hvorfor ikke velge noe som er fint når det først skal opp på veggen ! La håndklærne dine henge med stil.


Vi har et stort utvalg og tror du finner en håndklestang, håndklering eller håndkleholder du liker. Tannbørsteholder Formani PB1vegg rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg