mandag 31. juli 2017

Blafre drikkeflaske

Interiør, møbler og pynt på nett. Gratis frakt over kr 200! Vi leverer et stort utvalg av kvalitetssikrede varer for en aktiv livsstil. Velkommen til vår verden!


En fargeklatt av en nettbutikk, full av norsk design fra familiefirmaet BLAFRE. Hele sortimentet tilgjengelig, med kort leveringstid. Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt.


Matbokser i plast produsert i Norge, metallbokser, drikkeflasker, termoser, sengetøy til barn. Flaskedel i rustfritt stål. Ekstra skrukork følger med. Vår nye produktdesigner i BLAFRE , Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hel.


Eva Solo, drikkeflaske nordic rose. Nettsortiment KLUBBTILBUD. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Enkel bestilling og rask leveranse! Barneklær og barnesko, babyklær og ungdomsklær.


STORT UTVALG - RASK LEVERING. En ny studie viser at det kjemiske stoffet BPA, som forekommer i mat- og drikkeemballasje har større helserisiko enn tidligere antatt. BPA-frie alternativer er. Superfin drikkeflaske i stål med Brillebjørn-motiv!


Camelbak drikkeflaske 4L, Hammerheads. Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Hos Sprell får du matbokser, drikkeflasker mm. Sistema drikkeflaske Hydrate Tritan Active 8ml - flere farger.


Drikkeflaske , Arctic, fra Sebra. Dra på tur med denne flotte termosen i Brillebjørn-serien! En drikkeflaske må ha en drikkemekanisme som er lett å åpne, god å drikke av,. Fåes i mange ulike farger og flere forskjellige størrelser – fra tåteflaske til de minste til sporty drikkeflaske du kan ha med deg på tur. Blafre drikkeflaske kr 179.


Herlig stålflaske med vippetut fra BLAFRE. En flaske som rommer mer enn du tror, og som passer perfekt både for barn og voksne. Norges mest populære matboks og drikkeflaske.


Contigo flaske Gracie - Lilla. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp,. Det skapte problemer for mange av barna.


Hun har bakgrunn som utviklingsredaktør og kommentator i avisen Vårt Lan. Både låg og flaske kan gå i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg