fredag 14. juli 2017

Skioppheng vegg

Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i. Har du en lang vegg kan du kanskje montere flere på rad på en planke og henge opp. Nytt og plassbesparende skioppheng. Kan henges på vegg i bod og i hytteveggen. Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass for opptil par racingski eller par slalomski med tilhørende staver.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Supersmart skioppheng til langrennsski: kun 5- PRISGARANTI.


Skipeg for langrennsski. Rydd opp i ski- og stavrotet! Den nye norske og geniale oppfinnelsen - skipeg! Her finner du vårt utvalg av løsninger for skioppbevaring.


VANT PRIS PÅ ISPO MED NYTT SKIOPPHENG. Som alternativ til feste i vegg kan man kjøpe til et takfeste som kan romme opp til stk. I dag er bodene og garasjene mindre og. Mira Racks er et norsk selskap som lager smarte skistativ som holder orden på ski og redskaper i små og store rom.


Stativet gjør det enklere for deg og barna å. Det kan også brukes som skistativ i tak. Enkel montering og bruk. Leveres med automatisk heisbrems.


Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye jobb til for å få orden i kaoset. Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du.


Skrues på vegg og klart til bruk. Følg denne linken for Monteringsanvisning. Skistativet er plassbesparende og sikrer at ski og staver ikke velter og monteres enkelt på vegg i løpet av minutter.


En perfekt og genial lø. En alpintskipeg holder et par alpinski og staver. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet.


Norges Billigste Priser? Vi har håndtak og knotter til skuffer. Skioppheng for langrennski, henges rett på vegg og klar til bruk :) Genial og enkel løsning for å henge opp ski og staver.


En skipeg holder et par langrennsk ski. Oppheng for skiutstyr til vegg. Utrolig rask og enkel montering. Solid materiale som skrues fast på veggen.


Få orden på skiene, og plasser skiene i en plasseffektivt skiholder med plass for inntil par ski på meter vegg. Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg. Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Skistativ - Løse deler og tilbehør - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Installasjonen er avhengig av paneltype, som er på aktuell vegg.


Er det stående panel bør front- og bakdel benyttes, for å gi skiene støtte i bakkant. Noen som har gode tips til hvordan jeg får hengt opp ski, staver og sykler på en bodvegg, gjerne ting man kan finne på nett? Velg kategori Sorter etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg