onsdag 19. juli 2017

Lundebybunad hvit

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Derfor liker jeg å markere sømlinjene med en hvit tråd. Livkjole Lages i hvitt , sort eller blått klede.


Den har et ettersittende liv og lukkes med skjulte hekter foran. Stakken er foldelagt, en bred midtfold og motfolder bak.

Livet er i samme farge og kvalitet som stakken. Kun pakke (montere selv) kr. BETJENT mandag, onsdag og lørdag 12. Vi har utstilling i foajeen. Bunaden leveres i svart, blå eller hvit.


For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse. Leveres komplett med bunadskjorte og belte i god kvalitet. Kontakt butikken for bestilling.

Fargene hvitt , blå og svart. Hvis du har den hvite bunaden,. Slipset blir levert i en. Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer. Lundeby bunad til salgs fra Kr.


Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Nordlandsbunad med skjorte. Vi skreddersyr din bunad etter dine. Hvit lundebybunad - ferdigmontert kr. Skjorten er i hvit lin med hvitsømsbroderier, eller i bomull med nupereller.


Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. På ryggstykket er det en oppstående krave med hvit innside. Graffer med hvitsømbroderi på krage og mansjetter. The man who made the bunad comes from Solør, Hedmark, Norway,.


Stakk, liv forkle og veske er i sort eller mørk blått ullstoff. Det er broderi på liv, forkle og veske, mens det på stakken kan være bånd nede.

Her er noen lekre bilder å samle inpirasjon med. Og skulle du velge den hvite varianten så synes jeg. Vestoppland bunaden kan vi levere ferdig sydd eller som materialpakke. Til bunaden kan man velge skjorte i enten bomull eller lin, begge brodert. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.


Vårt håndarbeide er meget nøyaktig og vi følger anvisninger slik at alle drakter blir sydd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg